• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkaravuilla täytetyt paprikat

Katkaravuilla täytetyt paprikat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 85,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa. Valuta hyvin talouspaperin päällä.
  2. Halkaise paprikat pituussuunnassa kantoineen. Poista siemenet ja valkoiset osat. Laita paprikanpuolikkaat voideltuun uunivuokaan.
  3. Halkaise chilit, poista siemenet ja hienonna aivan hienoksi. Murskaa ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kasarissa chilin ja valkosipulin kanssa. Vedä kasari liedeltä ja sekoita katkaravut joukkoon.
  4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin ja kuumenna 250 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa alkupalaksi tai iltapalaksi rapean leivän kanssa. Tarjoa lisäksi Pirkka pikariisiä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 85,3 kcal357 kJ
  • Proteiinia5,6 g
  • Hiilihydraatteja4,52 g
  • Rasvaa5,05 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2