Katkarapusalaatti ja pikkelöity punasipuli
Katkarapusalaatissa on pikkelöityä punasipulia, joka muuttuu kauniin väriseksi etikkamarinadissa.
- 3-4 annosta
- alle 30 min
- 230 kcal / annos (280g)
Ainekset
3-4 annosta
- 1ruukkuPirkka jääsalaattia
- 1(300 g)Pirkka syöntikypsää avokadoa
- 1(270 g)kurkku
- 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja
Pikkelöity punasipuli
- 1rklvalkoviinietikkaa
- 2tlsokeria
- 1(100 g)punasipuli
Kastike
- 1prk(200 g)Pirkka laktoositonta kermaviiliä
- 1/2dlkorianteria hienonnettuna
- ripaussuolaa ja pippuria
Valmistus
alle 30 min- Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Sekoita valkoviinietikka ja sokeri kulhossa ja lisää sipulit joukkoon marinoitumaan 20-30 minuutiksi.
- Revi jääsalaatti. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori, paloittele hedelmäliha. Halkaise kurkku pitkittäin ja viipaloi se. Levitä salaatti, avokado ja kurkku salaattivadille. Nosta punasipulit haarukalla liemestään salaatin pinnalle. Lisää sulatetut, valutetut katkaravut. Koristele halutessasi korianterilla.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa katkarapusalaatin kanssa. Tarjoa lisäksi tuoretta ciabattaa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 280g100 g
- 230 kcal945 kJ
- Proteiinia 11 g
- Hiilihydraatteja8 g
- Rasvaa17 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi