Katkarapusalaatti ja pikkelöity punasipuliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Katkarapusalaatti ja pikkelöity punasipuli

Katkarapusalaatissa on pikkelöityä punasipulia, joka muuttuu kauniin väriseksi etikkamarinadissa.

  • 3-4 annosta
  • alle 30 min
  • 230 kcal / annos (280g)

Ainekset

3-4 annosta

Pikkelöity punasipuli

    • 1rklvalkoviinietikkaa
    • 2tlsokeria
    • 1(100 g)punasipuli

Kastike

    • 1prk(200 g)Pirkka laktoositonta kermaviiliä (10 %)
    • 1/2dlkorianteria hienonnettuna
    • ripaussuolaa ja pippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Sekoita valkoviinietikka ja sokeri kulhossa ja lisää sipulit joukkoon marinoitumaan 20-30 minuutiksi.
  2. Revi jääsalaatti. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori, paloittele hedelmäliha. Halkaise kurkku pitkittäin ja viipaloi se. Levitä salaatti, avokado ja kurkku salaattivadille. Nosta punasipulit haarukalla liemestään salaatin pinnalle. Lisää sulatetut, valutetut katkaravut. Koristele halutessasi korianterilla.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa katkarapusalaatin kanssa. Tarjoa lisäksi tuoretta ciabattaa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 280g100 g

  • 230 kcal945 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu