Avokado-kylmäsavulohitartar
Avokado-lohitartar on helppo ja trendikäs alkuroka, jonka voit koota valmiisiin annoslaseihin. Voit valmistella tartarin hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Noin 2,95€/annos.
- 6-8 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6-8 annosta
- 2pkt(à 150 g)Pirkka Parhaat kylmäsavustettua lohifileetä, viipaloitu (ASC)
- 1(300 g)Pirkka syöntikypsä avokado
- 3rklruohosipulia hienonnettuna
- 2rklPirkka japanilaista soijakastiketta
- 1rklsitruunanmehua
- 1 1/2tlMaille Dijon kokojyväsinappia
Lisäksi
- 2tlseesaminsiemeniä
- 2-3rklHellmann's majoneesia
- 1pkt(130 g)Oululainen Jälkiuunilastuja, merisuola
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa lohiviipaleet pieniksi kuutioiksi.
- Halkaise avokado, poista kivi ja kuoret ja kuutioi avokado.
- Kääntele lohet, avokadot ja mausteet varovasti keskenään. Anna maustua vähintään pari tuntia.
- Paahda seesaminsiemenet kuivalla kuumalla pannulla kullanruskeiksi.
- Jaa tartar pieniin kulhoihin. Laita päälle nokare majoneesia ja ripottele seesaminsiemeniä.
- Tarjoa ruislastujen kera.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tätä on tullut tehtyä useamman kerran. Tosi hyvä alkuruoka tai ruisnappeihin laitettuna hyvä napostelu lautanen.