Avokado-kylmäsavulohitartar
- Annosmäärä6–8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
Avokado-lohitartar on helppo ja trendikäs alkuroka, jonka voit koota valmiisiin annoslaseihin. Voit valmistella tartarin hyvissä ajoin ennen tarjoilua.
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
6–8 annosta
2 pkt (à 150 g) | Pirkka Parhaat kylmäsavustettua lohifileetä, viipaloitu (ASC) tai |
1 (300 g) | tai |
3 rkl | ruohosipulia hienonnettuna tai |
2 rkl | Pirkka japanilaista soijakastiketta tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
1 1/2 tl | Maille Dijon kokojyväsinappia tai |
Lisäksi | |
---|---|
2 tl | seesaminsiemeniä tai |
2–3 rkl | tai |
1 pkt (130 g) | Oululainen Jälkiuunilastuja, merisuola tai |
Valmistus
30 - 60 min
Leikkaa lohiviipaleet pieniksi kuutioiksi.
Halkaise avokado, poista kivi ja kuoret ja kuutioi avokado.
Kääntele lohet, avokadot ja mausteet varovasti keskenään. Anna maustua vähintään pari tuntia.
Paahda seesaminsiemenet kuivalla kuumalla pannulla kullanruskeiksi.
Jaa tartar pieniin kulhoihin. Laita päälle nokare majoneesia ja ripottele seesaminsiemeniä.
Tarjoa ruislastujen kera.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(28 arvostelua)
- yli 60 min4,5(24 arvostelua)
- yli 60 min4,3(9 arvostelua)
- yli 60 min3,2(10 arvostelua)
- alle 15 min3,8(14 arvostelua)
- 30 - 60 min4,8(6 arvostelua)
- yli 60 min4,0(393 arvostelua)
- yli 60 min3,2(5 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (107 arvostelua)
- HT2 vuotta sittenTätä on tullut tehtyä useamman kerran. Tosi hyvä alkuruoka tai ruisnappeihin laitettuna hyvä napostelu lautanen.