Sushi-riisipiirakat
- Annosmäärä15 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Maidoton
Kasaa cocktailpiirakoiden päälle sushista tuttuja täytteitä kuten avokadoa sekä lohta ja saat helposti näyttävät sormipalat juhlapöytään.
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
15 kpl
1/2 pkt (à 30 kpl/1350 g) | tai |
1/3 pkt (à 150 g) | tai |
1 (150 g) | Pirkka syöntikypsä avokado tai |
1/2 (100 g) | kurkku tai |
1/2–1 rs (180 g) | tai |
1 (25 g) 1/2 dl | kevätsipulinvarsi hienonnettuna tai ruohosipulia hienonnettuna tai |
miniversoja koristeluun tai |
Ravintosisältö
Energia | 255 kJ / 61 kcal |
Rasva | 3 g |
Hiilihydraatit | 7 g |
Proteiini | 2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Lado paistovalmiit piirakat suoraan pakasteesta pellille leivinpaperin päälle.
Paista 250-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia kullanruskeiksi.
Leikkaa kirjolohiviipaleet neljään osaan. Halkaise avokado, koverra pois kivi ja viipaloi hedelmäliha. Viipaloi kurkku.
Levitä tuorejuustoa riisipiirakoiden päälle. Koristele kirjolohella, avokado- ja kurkkuviipaleilla, kevätsipulilla ja miniversoilla.
Vinkki! Saat cocktailpaloista helposti gluteenittomat Pirkka gluteenittomilla cocktailpiirakoilla. Mausta tuorejuusto halutessasi wasabilla (1/2–1 tl).
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(17 arviota)
- yli 60 min4,0(62 arviota)
- alle 15 min3,7(31 arviota)
- yli 60 min4,2(17 arviota)
- 30 - 60 min
- yli 60 min4,0(17 arviota)
- 30 - 60 min3,7(11 arviota)
- yli 60 min5,0(15 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (11 arviota)
- Mallu5 kuukautta sittenTodella hyvä resepti, testattu tänään uudenvuodenaattona ja jatkoon menee!
- Juushoku1 vuosi sittenVaihtakaa tää nimi, tällä ei ole yhtään mitään tekemistä sushin kanssa. Varmasti ihan syötävä resepti mut nimi vaatii muutoksen.
- K-Kuluttajapalvelu1 vuosi sittenJuushoku, kiitos kommentista! Riisipiirakoiden täytteenä on sushista tuttuja makuja.
- Chihiro2 vuotta sittenNyt on kyllä äärimmäisen nolo reseptin nimi. Mitä tekemistä noilla aineksilla on sushin kanssa? Ei yhtään mitään. Mukana ei ole yhtäkään sushiin liittyvää makua tai elementtiä edes yrityksen vuoksi - ei merilevää, ei riisiviinietikkaa, ei wasabia, soijaa, seesamia, inkivääriä, ei siis mitään. Lohikin on kylmäsavulohta, joka ei mitenkään sovi japanilaiseen makumaailmaan. Jos puhutaan "japanilaishenkisestä" pelkän ulkonäön takia, se mennee juuri ja juuri, mutta minkäänlaisen japanilaisen makumaailman, etenkään sushin, kanssa tuolla ei ole mitään tekemistä.
- K-Kuluttajapalvelu2 vuotta sittenChihiro, kiitos kommentistasi. Palautteesi välittyy tiedoksi eteenpäin. Halutessaan tuorejuuston voi maustaa esimerkiksi wasabilla.