• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Täytetyt kananmunat

Täytetyt kananmunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 kpl
  • alle 15 min
  • 167 kcal / 100 g

Ainekset

10 kpl
    • 5Pirkka kananmunaa

Täyte

    • 1tlk(200 g)Pirkka tonnikalaa öljyssä
    • 1/2dlPirkka Kevyt kermaviiliä
    • 1/2dlPirkka Kevyt majoneesia
    • 2rklruohosipulia
    • suolaa
    • mustapippuria

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Kuori, halkaise ja poista keltuaiset munista. Käytä 3 keltuaista täytteeseen ja säästä 2 keltuaista koristelua varten.
  2. Valuta tonnikala. Pane tonnikala, kermaviili, majoneesi, 3 keltuaista, ruohosipuli ja mausteet monitoimikoneeseen. Soseuta tasaiseksi.
  3. Lusikoi tai pursota täyte kananmunanpuolikkaiden päälle. Koristele hienonnetuilla keltuaisilla ja ruohosipulilla. Tarjoa tapaspaloina.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos täytettä jää, käytä se esimerkiksi kolmioleivän täytteeksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 167 kcal697 kJ
  • Proteiinia11,7 g
  • Hiilihydraatteja1,01 g
  • Rasvaa12,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9