Bami goreng (paistetut nuudelit)Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Bami goreng (paistetut nuudelit)

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
Valmista helposti herkullinen arkiruoka paistetuista nuudeleista. Chilitahnalla voit säätää tulisuutta.
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

4 annosta
300–400 g
 
porsaan tai broilerin suikaleita
tai
1 iso
 
paprika
tai
n. 150 g
 
siitakesieniä tai ruskeita herkkusieniä
tai
1 pkt (200 g)
 
tuoretta parsaa tai parsakaalia
tai
5
 
kiinalaista ruohosipulia tai 3-4 kevätsipulia
tai
1
 
sitruunaruoho
tai
1–2 rkl
 
öljyä
tai
1 rkl
 
raastettua inkivääriä
tai
2 rkl
 
Pirkka makeaa chilikastiketta
tai
1 rkl
 
soijakastiketta
tai
n. 2 dl
 
vettä
tai
n. 100 g
 
vehnänuudeleita
tai

Valmistus

alle 30 min
Suikaloi paprika, viipaloi sienet, paloittele parsat tai parsakaali ja hienonna sipulit sekä kuorittu sitruunaruoho.
Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa ja ruskista siinä lihasuikaleet kahdessa erässä. Kiehauta öljyssä kevyesti myös vihannekset ja sienet, nosta pannulta syrjään. Pane ruskistetut lihat takaisin vokkiin. Lisää sitruunaruoho, inkivääri sekä muut mausteet ja kaada päälle vesi.
Anna lihan hautua miedolla lämmöllä kannen alla lähes kypsäksi. Lisää joukkoon vihannekset, sienet ja nuudelit. Hauduta edelleen noin 10 minuuttia ja tarkista maku ennen tarjoilua.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,0 (4 arvostelua)