• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Bami goreng (paistetut nuudelit)

Bami goreng (paistetut nuudelit)
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 77,2 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 300-400gporsaan tai broilerin suikaleita
    • 1isopaprika
    • n. 150gsiitakesieniä tai ruskeita herkkusieniä
    • 1pkt(200 g)tuoretta parsaa tai parsakaalia
    • 5kiinalaista ruohosipulia tai 3-4 kevätsipulia
    • 1sitruunaruoho
    • 1-2rklöljyä
    • 1rklraastettua inkivääriä
    • 1rklsoijakastiketta
    • n. 2dlvettä
    • n. 100gvehnänuudeleita

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi paprika, viipaloi sienet, paloittele parsat tai parsakaali ja hienonna sipulit sekä kuorittu sitruunaruoho.
  2. Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa ja ruskista siinä lihasuikaleet kahdessa erässä. Kiehauta öljyssä kevyesti myös suikaloidut vihannekset ja nosta pannulta syrjään. Pane ruskistetut lihat takaisin vokkiin. Lisää sitruunaruoho, inkivääri sekä muut mausteet ja kaada päälle vesi.
  3. Anna lihan hautua miedolla lämmöllä kannen alla lähes kypsäksi. Lisää joukkoon vihannekset ja nuudelit. Hauduta edelleen noin 10 minuuttia ja tarkista maku ennen tarjoilua.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 77,2 kcal323 kJ
  • Proteiinia6,1 g
  • Hiilihydraatteja8,07 g
  • Rasvaa2,21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille