Bami goreng possusta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
Bami goreng on indonesialainen paistettu nuudeliruoka, jonka voi tehdä monella eri tavalla. Tässä yksi, helppo tapa tuoda eksoottista makua arkeen.
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
4 annosta
300 g | porsaan kinkkusuikaleita, maustamaton tai |
1–2 rkl | öljyä tai |
ripaus | suolaa tai |
1 tl | inkivääritahnaa tai |
1 tl | sambal oelek chilitahnaa tai |
1–2 | valkosipulinkynttä tai |
1 1/2 dl | vettä tai |
1 | paprika tai |
150 g | purjoa tai |
1 rs (100 g) | siitakesieniä tai |
1–2 rkl | Pirkka soijakastiketta tai |
1/2 pkt (à 250 g) | vehnänuudeleita tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kuumenna tilkka öljyä wokissa ja ruskista siinä lihasuikaleet kahdessa erässä. Mausta ne suolalla.
Kuumenna inkivääri- ja chilitahna sekä hienonnettua valkosipulia öljyssä ja lisää ruskistetut lihat takaisin wokkiin. Sekoittele hetki. Kaada päälle vesi. Anna lihan hautua miedolla lämmöllä kannen alla 20–30 minuuttia.
Suikaloi paprika ja purjo. Paloittele sienet. Kuullota kasvikset pannulla.
Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne.
Lisää wokkiin vihannekset ja nuudelit. Mausta lopuksi soijalla. Tarkista maku.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,7(7 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(18 arvostelua)
- 30 - 60 min5,0(5 arvostelua)
- 30 - 60 min4,5(10 arvostelua)
- 30 - 60 min4,8(67 arvostelua)
- alle 30 min2,0(4 arvostelua)
- alle 30 min3,9(9 arvostelua)
- 30 - 60 min2,2(5 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (12 arvostelua)