• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Mehevä uunikirjolohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mehevä uunikirjolohi

Mehevä uunikirjolohi säilyttää maukkautensa uunissa, kiitos mm. sinapin, ruokakerman, siitakesienien ja öljyn. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja salaattia.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 405 kcal / annos (245g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta kalafilee mahdollisimman sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta pippurilla.
  2. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Puhdista ja paloittele sienet. Kuullota purjoa rasvassa pari minuuttia. Lisää sienet ja jatka paistamista pari minuuttia. Lisää tilli, sinappi ja suola. Levitä sieniseos kalan päälle. Kaada lopuksi ruokakerma vuokaan.
  3. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Valele kalaa vuokaan valuneella ruokakermalla muutaman kerran paistamisen aikana. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja salaattia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 245g100 g

  • 405 kcal1 690 kJ
  • Proteiinia53 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa48 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua