• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Uunikala Julienne

Uunikala Julienne on tehty kirjolohesta ja tikkumaisiksi leikatuista tuoreista juureksista. N. 3,40€/annos*.
Uunikala Julienne
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 370 kcal / annos (220g)

Ainekset

4 annosta
    • 1(580 g)Pirkka kirjolohifilee (sis. 1 % suolaa)
    • 1(n.100 g)palsternakka
    • 100gpurjoa
    • 2rklöljyä
    • ripaussuolaa
    • mustapippuria
    • sitruunaa
    • tuoretta tilliä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori porkkanat ja palsternakka ja leikkaa tikkumaisiksi suikaleiksi. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo.
  2. Paista porkkanoita kuumassa öljyssä pannulla pari minuuttia. Lisää palsternakka- ja purjosuikaleet ja paista vielä muutama minuutti. Mausta kasvissuikaleet suolalla ja pippurilla. Levitä ne uunivuokaan.
  3. Kuivaa filee talouspaperilla. Nosta filee vuokaan nahkapuoli ylöspäin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia, kunnes kala on kypsä.
  4. Vedä nahka pois. Purista päälle sitruunanmehua.
  5. Koristele tillillä ja sitruunaviipaleilla. Tarjoa perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 370 kcal1 550 kJ
  • Proteiinia30 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille