• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Banaanimuffinssit

Banaanimuffinssit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 9 kpl
  • 30 - 60 min
  • 250 kcal / 100 g (70g)

Ainekset

n. 9 kpl
    • 100gPirkka meijerivoita tai leivontamargariinia
    • 1dlPirkka sokeria
    • 1Pirkka kananmuna
    • 2dlvehnäjauhoja
    • 1tlleivinjauhetta
    • 1 1/2tlkanelia
    • 1tlvanilliinisokeria
    • ripaussuolaa
    • 1/2dlmaitoa

Koristeluun

    • tomusokeria

Lisäksi

    • n. 9kplPirkka Amerikan muffinivuokaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Soseuta banaanit haarukalla. Sekoita jauhot, mantelirouhe, leivinjauhe ja mausteet keskenään. Lisää taikinaan vuorotellen banaanisosetta, maitoa ja jauhoseosta. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.
  2. Jaa taikina kahden lusikan avulla muffinivuokiin ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Koristele jäähtyneet muffinit tomusokerilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 250 kcal1 050 kJ
  • Proteiinia4,44 g
  • Hiilihydraatteja27 g
  • Rasvaa13,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille16