• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Banaanipossu

Banaanipossu viimeistellään suolapähkinöillä.
Banaanipossu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 128 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuivaa porsaan sisäfilee talouspaperiin ja leikkaa filee noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Ruskista lihat kuumassa pannussa rasvassa.
  2. Ripottele päälle vehnäjauhot. Lisää vesi, fondi, kerma ja ketsuppi. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää joukkoon viipaloitu banaani ja maissinjyvät. Viimeistele mausteilla ja lisää lopuksi suolapähkinät. Tarkista maku ja tarjoa lisäksi riisiä sekä vihreää salaattia.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 128 kcal537 kJ
  • Proteiinia10,2 g
  • Hiilihydraatteja7,12 g
  • Rasvaa6,39 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu