• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possua merimiehen tapaan

Possua merimiehen tapaan on herkullinen porsaanlihaversio merimiespihvien klassikkoreseptistä.
Possua merimiehen tapaan
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Pinnalle

    • 1/2-1dlpersiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori perunat ja sipulit. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa porsaanfilee noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
  2. Ruskista possuviipaleet molemmin puolin öljyssä. Kuullota sen jälkeen sipulit pehmeiksi.
  3. Lado ainekset pataan kerroksittain niin, että pohjalle ja päällimmäiseksi tulee perunakerros. Ripottele väliin suolaa ja timjamia. Lisää myös maustepippurit ja laakerinlehdet. Kaada pataan olut ja vesi.
  4. Hauduta pataa liedellä kannen alla noin 1/2 tuntia, kunnes perunat ja liha ovat kypsiä. Hienonna pinnalle runsaasti persiljaa. Lisäkkeeksi sopivat etikkakurkut ja -punajuuret sekä juuresraaste.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 364 kcal1 520 kJ
  • Proteiinia29,2 g
  • Hiilihydraatteja25,2 g
  • Rasvaa11,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille