• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tomaattikeitto ja fetahöystö

Tomaattikeitto ja fetahöystö
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 2(200 g)porkkanaa
    • pala(100 g)juuriselleriä
    • 1(100 g)sipuli
    • 1-2valkosipulinkynttä
    • 4dlvettä
    • 1tlsuolaa
    • 1tloreganoa
    • 1/2tlmustapippuria
    • ripaussokeria

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja kuutioi porkkanat sekä selleri. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kiehauta vesi, lisää kasvikset ja keitä noin 10 minuuttia. Lisää paseeraattu tomaatti ja kypsennä vielä 5-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  2. Mausta suolalla, oreganolla, pippurilla ja sokerilla.
  3. Hienonna juustokuutiot, sipuli ja basilika tai persilja. Sekoita ainekset keskenään ja tarjoa erikseen keiton kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu