Bataattiranskalaiset
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Bataattiranskalaiset paahtuvat maukkaiksi uunissa. Tarjoa lisäkkeenä tai sellaisenaan dipin kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 (700 g) | bataatti tai |
n. 1 rkl | (oliivi)öljyä tai |
ripaus | suolaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 409 kJ / 98 kcal |
Rasva | 2,1 g |
josta tyydyttynyttä | 0,3 g |
Hiilihydraatit | 16,5 g |
josta sokereita | 4,1 g |
Proteiini | 1,5 g |
Suola | 0,3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Pese bataatti huolellisesti ja kuivaa pinta. Leikkaa bataatti tikuiksi (n. 1 cm x 1 cm x 10 cm). Pyörittele tikut öljyssä ja levitä pellille leivinpaperin päälle.
Paista 225-asteissa uunissa 30–35 minuuttia. Ripottele pinnalle suolaa. Tarjoa esimerkiksi wingsien ja sinihomejuustodippikastikkeen kanssa.
Vinkki! Rapeamman lopputuloksen saat rasvakeittimellä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Keiju kylmäpuristettu ekstra-neitsytoliiviöljyspray 200mlHinta 7,15/kpl35,75/l
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- BataattiHinta n. 1,33/kpl2,95/kg
- Bataatti luomu ulkomainenHinta n. 2,56/kpl5,69/kg
- Bertolli cucina oliiviöljy 200ml sprayHinta 8,15/kpl40,75/l
- Bertolli oliiviöljy 250ml classicoHinta 6,35/kpl25,40/l
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(24 arviota)
- 30 - 60 min4,0(140 arviota)
- alle 30 min3,1(16 arviota)
- 30 - 60 min4,1(75 arviota)
- 30 - 60 min4,3(19 arviota)
- 30 - 60 min3,3(9 arviota)
- 30 - 60 min4,0(141 arviota)
- 30 - 60 min4,0(236 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (288 arviota)
- MArkkanen1 vuosi sittenTehtiin köksän tunnilla. Bueno!
- Rane3 vuotta sittenSinihomejuusto dippi kuulosti hyvältä, mutta maistui erittäin pahalta bataatti ranujen kans. Mikä dippi kylkeen?
- Puu laiva4 vuotta sittenKivoja ohjeita
- Give4 vuotta sittenHywe ohje
- Hehheeh5 vuotta sittenEhkä vähän ohuita tehtiin, oli vähän oudon mallinen bataatti, mutta muuten hyviä oli, jos ei lasketa sitä, että paloi vähäsen.😅
- rmerilainen5 vuotta sittenLöysin myös hauskan reseptin: https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/bataattiranskalaiset/ On se hyvää
- leipänen5 vuotta sittense vaan on hyvää
- Antti5 vuotta sittenHyvää vaihtelua
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenbataattilover, valitettavasti bataattiranskalaisista ei saa uunissa yhtä rapeita kuin rasvassa kypsennettynä. Ranskalaiset voi toki rasvakeittimen sijaan uppopaistaa myös kattilassa.
- bataattilover5 vuotta sittenmiten saadaan niistä rapeita ilman rasvakeitintä?
- Köksä kokeilee7 vuotta sittenHyvää tuli . Kaikki tykkäs😁
- Jääkaappibataatti7 vuotta sittenHyvä ohje