Bataattiranskalaiset
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Bataattiranskalaiset paahtuvat maukkaiksi uunissa. Tarjoa lisäkkeenä tai sellaisenaan dipin kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 (700 g) | bataatti tai |
n. 1 rkl | (oliivi)öljyä tai |
ripaus | suolaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Pese bataatti huolellisesti ja kuivaa pinta. Leikkaa bataatti tikuiksi (n. 1 cm x 1 cm x 10 cm). Pyörittele tikut öljyssä ja levitä pellille leivinpaperin päälle.
Paista 225-asteissa uunissa 30–35 minuuttia. Ripottele pinnalle suolaa. Tarjoa esimerkiksi wingsien ja sinihomejuustodippikastikkeen kanssa.
Vinkki! Rapeamman lopputuloksen saat rasvakeittimellä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,5(4 arvostelua)
- alle 30 min3,1(15 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(211 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(72 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(116 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(19 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(18 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(122 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (250 arvostelua)
- MArkkanen2 kuukautta sittenTehtiin köksän tunnilla. Bueno!
- Rane2 vuotta sittenSinihomejuusto dippi kuulosti hyvältä, mutta maistui erittäin pahalta bataatti ranujen kans. Mikä dippi kylkeen?
- Puu laiva2 vuotta sittenKivoja ohjeita
- Give3 vuotta sittenHywe ohje
- Hehheeh3 vuotta sittenEhkä vähän ohuita tehtiin, oli vähän oudon mallinen bataatti, mutta muuten hyviä oli, jos ei lasketa sitä, että paloi vähäsen.😅
- rmerilainen4 vuotta sittenLöysin myös hauskan reseptin: https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/bataattiranskalaiset/ On se hyvää
- leipänen4 vuotta sittense vaan on hyvää
- Antti4 vuotta sittenHyvää vaihtelua
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenbataattilover, valitettavasti bataattiranskalaisista ei saa uunissa yhtä rapeita kuin rasvassa kypsennettynä. Ranskalaiset voi toki rasvakeittimen sijaan uppopaistaa myös kattilassa.
- bataattilover4 vuotta sittenmiten saadaan niistä rapeita ilman rasvakeitintä?
- Köksä kokeilee5 vuotta sittenHyvää tuli . Kaikki tykkäs😁
- Jääkaappibataatti5 vuotta sittenHyvä ohje