Bataattiranskalaiset
Bataattiranskalaiset paahtuvat maukkaiksi uunissa. Tarjoa lisäkkeenä tai sellaisenaan dipin kanssa. N. 0,55€/annos.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
- 103 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1(700 g)bataatti
- n. 1rkl(oliivi)öljyä
- ripaussuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Pese bataatti huolellisesti ja kuivaa pinta. Leikkaa bataatti tikuiksi (n. 1 cm x 1 cm x 10 cm). Pyörittele tikut öljyssä ja levitä pellille leivinpaperin päälle.
- Paista 225-asteissa uunissa 30-35 minuuttia. Ripottele pinnalle suolaa. Tarjoa esimerkiksi wingsien ja sinihomejuustodippikastikkeen kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Rapeamman lopputuloksen saat rasvakeittimellä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 103 kcal430 kJ
- Proteiinia 1,54 g
- Hiilihydraatteja19,7 g
- Rasvaa2,15 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Kivoja ohjeita
Hywe ohje
Ehkä vähän ohuita tehtiin, oli vähän oudon mallinen bataatti, mutta muuten hyviä oli, jos ei lasketa sitä, että paloi vähäsen.😅
Löysin myös hauskan reseptin: https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/bataattiranskalaiset/ On se hyvää
se vaan on hyvää
Hyvää vaihtelua
bataattilover, valitettavasti bataattiranskalaisista ei saa uunissa yhtä rapeita kuin rasvassa kypsennettynä. Ranskalaiset voi toki rasvakeittimen sijaan uppopaistaa myös kattilassa.
miten saadaan niistä rapeita ilman rasvakeitintä?
Hyvää tuli . Kaikki tykkäs😁
Hyvä ohje