BataattiranskalaisetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Bataattiranskalaiset

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Bataattiranskalaiset paahtuvat maukkaiksi uunissa. Tarjoa lisäkkeenä tai sellaisenaan dipin kanssa.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 (700 g)
 
bataatti
tai
n. 1 rkl
 
(oliivi)öljyä
tai
ripaus
 
suolaa
tai

Valmistus

30 - 60 min
Pese bataatti huolellisesti ja kuivaa pinta. Leikkaa bataatti tikuiksi (n. 1 cm x 1 cm x 10 cm). Pyörittele tikut öljyssä ja levitä pellille leivinpaperin päälle.
Paista 225-asteissa uunissa 30–35 minuuttia. Ripottele pinnalle suolaa. Tarjoa esimerkiksi wingsien ja sinihomejuustodippikastikkeen kanssa.
Vinkki! Rapeamman lopputuloksen saat rasvakeittimellä.
Bataattiranskalaiset

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Bataatti
    Bataatti
    1,25/kpl
    2,49/kg
  • Luomu Bataatti
    Luomu Bataatti
    2,47/kpl
    5,49/kg
  • Borges oliiviöljy 500ml extra mild
    Borges oliiviöljy 500ml extra mild
    6,79/kpl
    13,58/l
  • Bertolli classico jalostetusta oliiviöljystä ja neitsytoliiviöljystä valmistettu oliiviöljy 500ml
    Bertolli classico jalostetusta oliiviöljystä ja neitsytoliiviöljystä valmistettu oliiviöljy 500ml
    Plussa-kortillaPlussa-tarjous
    -19 %
    5,49/kpl
    10,98/l
  • Bertolli cucina delicata oliiviöljy 500ml miedon hedelmäinen
    Bertolli cucina delicata oliiviöljy 500ml miedon hedelmäinen
    6,79/kpl
    13,58/l
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    1,19/kpl
    1,19/kg
  • Pirkka Parhaat Himalajan suola 500g
    Pirkka Parhaat Himalajan suola 500g
    2,59/kpl
    5,18/kg
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,99/kpl
    0,99/kg

Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (250 arvostelua)

  • MArkkanen
    2 kuukautta sitten
    Tehtiin köksän tunnilla. Bueno!
  • Rane
    2 vuotta sitten
    Sinihomejuusto dippi kuulosti hyvältä, mutta maistui erittäin pahalta bataatti ranujen kans. Mikä dippi kylkeen?
  • Puu laiva
    2 vuotta sitten
    Kivoja ohjeita
  • Give
    3 vuotta sitten
    Hywe ohje
  • Hehheeh
    3 vuotta sitten
    Ehkä vähän ohuita tehtiin, oli vähän oudon mallinen bataatti, mutta muuten hyviä oli, jos ei lasketa sitä, että paloi vähäsen.😅
  • rmerilainen
    4 vuotta sitten
    Löysin myös hauskan reseptin: https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/bataattiranskalaiset/ On se hyvää
  • leipänen
    4 vuotta sitten
    se vaan on hyvää
  • Antti
    4 vuotta sitten
    Hyvää vaihtelua
  • K-Kuluttajapalvelu
    4 vuotta sitten
    bataattilover, valitettavasti bataattiranskalaisista ei saa uunissa yhtä rapeita kuin rasvassa kypsennettynä. Ranskalaiset voi toki rasvakeittimen sijaan uppopaistaa myös kattilassa.
  • bataattilover
    4 vuotta sitten
    miten saadaan niistä rapeita ilman rasvakeitintä?
  • Köksä kokeilee
    5 vuotta sitten
    Hyvää tuli . Kaikki tykkäs😁
  • Jääkaappibataatti
    5 vuotta sitten
    Hyvä ohje