• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Bataattiranskalaiset

Bataattiranskalaiset paahtuvat maukkaiksi uunissa. Tarjoa lisäkkeenä tai sellaisenaan dipin kanssa. N. 0,55€/annos.
Bataattiranskalaiset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 103 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(700 g)bataatti
    • n. 1rkl(oliivi)öljyä
    • suolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese bataatti huolellisesti ja kuivaa pinta. Leikkaa bataatti tikuiksi (n. 1 cm x 1 cm x 10 cm). Pyörittele tikut öljyssä ja levitä pellille leivinpaperin päälle.
  2. Paista 225-asteissa uunissa 30-35 minuuttia. Ripottele pinnalle suolaa. Tarjoa esimerkiksi wingsien ja sinihomejuustodippikastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Rapeamman lopputuloksen saat rasvakeittimellä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 103 kcal430 kJ
  • Proteiinia1,54 g
  • Hiilihydraatteja19,7 g
  • Rasvaa2,15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille67