Bataattisipsit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Kokeile itse tehtyjä bataattisipsejä. Tarjoa herkut heti sellaisenaan tai dippikastikkeen kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
600 g | bataattia tai |
ripaus | suolaa tai |
Paistamiseen | |
---|---|
1 plo (9 dl) | Pirkka rypsiöljyä tai |
Valmistus
30 - 60 min
Pese bataatti ja kuivaa se. Leikkaa ohuiksi lastuiksi mandoliinin tai kuorimaveitsen avulla.
Kuumenna öljy padassa tai kattilassa 150–160-asteiseksi. Uppopaista sipsejä kuumassa öljyssä pienissä erissä 3–4 minuuttia, kunnes ne ovat muuttuneet rapeiksi. Tarkkaile öljyn lämpötilaa paistamisen aikana.
Nosta juuressipsit reikäkauhalla hetkeksi valumaan talouspaperin päälle. Mausta sipsit ripauksella suolaa. Tarjoa heti, sillä sipsit eivät säily rapeina pitkään säilytettäessä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,1(15 arviota)
- 30 - 60 min4,1(158 arviota)
- 30 - 60 min4,6(130 arviota)
- 30 - 60 min3,9(175 arviota)
- 30 - 60 min4,1(116 arviota)
- 30 - 60 min3,9(250 arviota)
- 30 - 60 min3,7(11 arviota)
- 30 - 60 min3,9(122 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (19 arviota)
- Mikko3 vuotta sittenvähä liian tervellistä
- yksi nälkänen6 vuotta sittenKyllä oli hyvää.