Paahdetut bataatit
Paahdetut bataatit kypsyvät uunissa nopeasti ohuina paloina. Tarjoa sellaisenaan tai pikkupalana savutofutahnan kanssa.
25 kplalle 30 min29 kcal / annos (40g)
Ainekset
25 kpl
- 2 pientä (600 g) bataattia
- 2tlrypsiöljyä
- 1/3tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Kuori bataatit ja leikkaa vajaan sentin kiekoiksi (noin 25 kpl). Nosta viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja sivele ne öljyllä. Ripottele päälle suolaa ja pippuria
- Paahda bataatteja 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia, käännä kiekot ja paahda vielä 15 minuuttia. Anna jäähtyä haaleaksi.
Tiesitkö että...
Jos haluat tarjota paahdetut bataatit cocktailpaloina, valitse pienet pitkulaiset bataatit ja lusikoi pinnalle vajaa ruokalusikallinen savutofutahnaa. Koristele pieneksi hienonnetulla punasipulilla ja basilikanlehdillä.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 40g100 g
- 29 kcal123 kJ
- Proteiinia 0,4 g
- Hiilihydraatteja4 g
- Rasvaa1,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile myös
- alle 30 min4,1(81 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(19 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(250 arvostelua)
Kommentoi