• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Bircher-mysli eli tuorepuuro

Bircher-mysli eli tuorepuuro voidaan tehdä jo illalla valmiiksi jääkaappiin. Tyrni antaa tähän puuroon kivan säväyksen. Tämäkin resepti vain n. 1,45€/annos*.
Bircher-mysli eli tuorepuuro
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 450 kcal / annos (230g)

Ainekset

3 annosta
    • 1(200 g)luomuomena
    • 2 1/2dl(100 g)Fazer Alku sadonkorjuupuurohiutaleita
    • 2 1/2dlValio rahkajuomaa
    • 1/2-3/4dltyrnitäysmehua
    • 1-2rkljuoksevaa hunajaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Raasta (kuorittu) omena kulhoon. Lisää hiutaleet, rahkajuoma ja tyrnitäysmehu. Rouhi välipalamixin pähkinöitä, manteleita ja taatelipaloja hieman. Lisää välipalamix puuron joukkoon. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa noin 20 minuuttia tai yön yli. Sekoita ja nauti. Makeuta hunajalla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Sadonkorjuupuuroainekset sisältävät auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 450 kcal1 880 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja35 g
  • Rasvaa27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1