Myslituorepuuro
Tuorepuuro on kätevä aamupala, välipala tai iltapala, sillä voit tehdä sen valmiiksi jääkaappiin. Resepti: Alex Nurmi
2 annostayli 60 min
Ainekset
2 annosta
- 2dlmaitoa
- 1dlFazer Alku Voimakaurajauhetta
- 1dlFazer Alku Kotipuutarhamysliä
- 1dlPirkka Parhaat suomalaisia vadelmia (pakaste)
- 1rkljuoksevaa hunajaa
Valmistus
yli 60 min- Kaada kaikki raaka-aineet kulhoon ja sekoita ne hyvin keskenään.
- Nosta jääkaappiin turpoamaan vähintään 3 tunniksi tai mielellään yön yli. Puuroa voit löysentää lisäämällä siihen turvotuksen jälkeen nestettä haluamasi määrän.
- Nauti tuorepuuro aamupalana, välipalana tai iltapalana. Halutessasi voit koristella puuron marjoilla tai myslillä.
Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kommentoi