Myslituorepuuro
Tuorepuuro on kätevä aamupala, välipala tai iltapala, sillä voit tehdä sen valmiiksi jääkaappiin. Resepti: Alex Nurmi
- 2 annosta
- yli 60 min
Ainekset
2 annosta
- 2dlmaitoa
- 1dlFazer Alku Voimakaurajauhetta
- 1dlFazer Alku Kotipuutarhamysliä
- 1dlPirkka Parhaat suomalaisia vadelmia (pakaste)
- 1rkljuoksevaa hunajaa
Valmistus
yli 60 min- Kaada kaikki raaka-aineet kulhoon ja sekoita ne hyvin keskenään.
- Nosta jääkaappiin turpoamaan vähintään 3 tunniksi tai mielellään yön yli. Puuroa voit löysentää lisäämällä siihen turvotuksen jälkeen nestettä haluamasi määrän.
- Nauti tuorepuuro aamupalana, välipalana tai iltapalana. Halutessasi voit koristella puuron marjoilla tai myslillä.
Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi