• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Blinipannukakku

Blinipannari on vähärasvainen ja helppo vaihtoehto perinteisille blineille. Gluteeniton pannukakku maistuu myös makeiden täytteiden kanssa. N. 0,10 €/annos.
Blinipannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

36 palaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva maidon joukkoon. Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi. Sekoita taikinaan jauhot ja anna seoksen seistä huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.
  2. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pane myös tyhjä uunipannu uuniin kuumenemaan.
  3. Riko taikinaan kananmunat. Mausta taikina suolalla ja sekoita joukkoon öljy.
  4. Nosta uunipannu pois uunista ja aseta leivinpaperi varovasti pannulle. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisessa uunissa hieman keskitasoa alempana 25-30 minuuttia. Leikkaa pannukakku pieniksi annospaloiksi ja tarjoa herkullisten blinitäytteiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 35g100 g

  • 52,3 kcal219 kJ
  • Proteiinia1,86 g
  • Hiilihydraatteja5,69 g
  • Rasvaa2,43 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15
  • paulaJKL30.1.2017

    Hei! Mitä nuo Blinipannarin täytteet ovat? Punasipulia, lohen mätiä, smetanaa?

  • K-Kuluttajapalvelu30.1.2017

    paulaJKL, perinteisesti blinit tarjotaan smetanan, mädin, suolakurkun ja punasipulin kanssa. Lisää täyteideoita voit lukea osoitteesta: https://www.k-ruoka.fi/juhlat-ja-ruokasesongit/blinien-taytteet/