BlinipannukakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Blinipannukakku

  • Annosmäärä36 palaa
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
Blinipannari on vähärasvainen ja helppo vaihtoehto perinteisille blineille. Gluteeniton pannukakku maistuu myös makeiden täytteiden kanssa.
  • Gluteeniton

Ainekset

36 palaa
7 dl
 
maitoa
tai
1 prk (200 g)
 
tai
1/2
 
hiiva
tai
3 dl
 
tattarijauhoja
tai
1 dl
 
tai
3
 
kananmunaa
tai
1 1/2 tl
 
suolaa
tai
1/2 dl
 
öljyä
tai

Ravintosisältö

Energia
686 kJ / 165 kcal
Rasva
7,5 g
josta tyydyttynyttä
2,1 g
Hiilihydraatit
17,2 g
josta sokereita
3,6 g
Proteiini
6,1 g
Suola
1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva maidon joukkoon. Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi. Sekoita taikinaan jauhot ja anna seoksen seistä huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.

Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pane myös tyhjä uunipannu uuniin kuumenemaan.

Riko taikinaan kananmunat. Mausta taikina suolalla ja sekoita joukkoon öljy.

Nosta uunipannu pois uunista ja aseta leivinpaperi varovasti pannulle. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisessa uunissa hieman keskitasoa alempana 25–30 minuuttia. Leikkaa pannukakku pieniksi annospaloiksi ja tarjoa herkullisten blinitäytteiden kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Arla kevytmaito 1l luomu
    Hinta 1,20/kpl
    1,20/l
  • Pirkka laktoositon kermaviili 200g
    Hinta 0,59/kpl
    2,95/kg
  • Sunnuntai gluteeniton jauhoseos 1 kg
    Hinta 5,69/kpl
    5,69/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (95 arviota)

  • Aaltoska
    1 vuosi sitten
    Helppo, hyvä. Lisään reilusti voita. Plussaa gluteenittomuus.
  • Säätäjä
    2 vuotta sitten
    Helppoa ja hyvää! Ei tarvitse käristellä blinejä pannulla.
  • K-Kuluttajapalvelu
    7 vuotta sitten
    paulaJKL, perinteisesti blinit tarjotaan smetanan, mädin, suolakurkun ja punasipulin kanssa. Lisää täyteideoita voit lukea osoitteesta: https://www.k-ruoka.fi/juhlat-ja-ruokasesongit/blinien-taytteet/
  • paulaJKL
    7 vuotta sitten
    Hei! Mitä nuo Blinipannarin täytteet ovat? Punasipulia, lohen mätiä, smetanaa?