Blinipannukakku
- Annosmäärä36 palaa
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
Blinipannari on vähärasvainen ja helppo vaihtoehto perinteisille blineille. Gluteeniton pannukakku maistuu myös makeiden täytteiden kanssa.
- Gluteeniton
Ainekset
36 palaa
7 dl | maitoa tai |
1 prk (200 g) | tai |
1/2 | hiiva tai |
3 dl | tattarijauhoja tai |
1 dl | tai |
3 | kananmunaa tai |
1 1/2 tl | suolaa tai |
1/2 dl | öljyä tai |
Ravintosisältö
Energia | 685 kJ / 164 kcal |
Rasva | 7,5 g |
josta tyydyttynyttä | 2 g |
Hiilihydraatit | 17,1 g |
josta sokereita | 3,6 g |
Proteiini | 6,1 g |
Suola | 1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva maidon joukkoon. Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi. Sekoita taikinaan jauhot ja anna seoksen seistä huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.
Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pane myös tyhjä uunipannu uuniin kuumenemaan.
Riko taikinaan kananmunat. Mausta taikina suolalla ja sekoita joukkoon öljy.
Nosta uunipannu pois uunista ja aseta leivinpaperi varovasti pannulle. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisessa uunissa hieman keskitasoa alempana 25–30 minuuttia. Leikkaa pannukakku pieniksi annospaloiksi ja tarjoa herkullisten blinitäytteiden kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka kevytmaito 5dlHinta 0,75/kpl1,50/l
- Tuorehiiva 50 g leivinhiivaHinta 0,27/kpl5,40/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka rypsiöljy 450mlHinta 2,29/kpl5,09/l
- Plussa-etu −11 %Pirkka suomalainen laktoositon kermaviili 200gPlussa-kortillaEtuhinta 2,20/4 kpl2,75/kgIlman Plussa-korttia 0,62/kpl
- Sunnuntai gluteeniton jauhoseos 1 kgHinta 5,79/kpl5,79/kg
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,69/kpl4,14/kg
- Pirkka suomalainen kevytmaito 1,5lHinta 1,79/kpl1,19/l
- Pirkka suomalainen kevytmaito 1lHinta 0,99/kpl0,99/l
- Myllyn Paras Tattarijauho 1 kgHinta 5,55/kpl5,55/kg
- Keskisen mylly tattarijauho 1kgHinta 6,95/kpl6,95/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka rypsiöljy 900mlHinta 3,99/kpl4,43/l
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,35/kpl8,70/l
- Juustoportti kermaviili 10% 200g laktoositonHinta 0,99/kpl4,95/kg
- Juustoportti pehmeä kermaviili 10% 350g laktoositonHinta 1,65/kpl4,71/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,6(215 arviota)
- 30 - 60 min4,0(62 arviota)
- yli 60 min3,8(124 arviota)
- 30 - 60 min3,9(20 arviota)
- yli 60 min4,0(139 arviota)
- yli 60 min3,7(50 arviota)
- 30 - 60 min3,2(12 arviota)
- yli 60 min4,0(77 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (90 arviota)
- Aaltoska7 kuukautta sittenHelppo, hyvä. Lisään reilusti voita. Plussaa gluteenittomuus.
- Säätäjä1 vuosi sittenHelppoa ja hyvää! Ei tarvitse käristellä blinejä pannulla.
- K-Kuluttajapalvelu6 vuotta sittenpaulaJKL, perinteisesti blinit tarjotaan smetanan, mädin, suolakurkun ja punasipulin kanssa. Lisää täyteideoita voit lukea osoitteesta: https://www.k-ruoka.fi/juhlat-ja-ruokasesongit/blinien-taytteet/
- paulaJKL6 vuotta sittenHei! Mitä nuo Blinipannarin täytteet ovat? Punasipulia, lohen mätiä, smetanaa?