Bolognan perunavuoka

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,85 €/annos.
Bolognan perunavuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 496 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Voitele laakea uunivuoka. Levitä vuokaan perunasuikaleet ohueksi kerrokseksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta vuoka uunin alimmalle tasolle ja kytke uuni 200 asteeseen.
  2. Kuullota sipulikuutiot rasvassa. Levitä sipulit tasaisesti perunakerroksen päälle. Pane vuoka takaisin uuniin ja anna kypsyä kastikkeen valmistamisen ajan, noin 15 minuuttia.
  3. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Kaada joukkoon kasvissuikaleet ja kuullota muutama minuutti. Sekoita joukkoon pastakastike, vesi ja pippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.
  4. Ota perunat uunista, kun sipulit alkavat saada väriä. Levitä jauhelihakastike perunakerroksen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä 20-25 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 496 kcal2 080 kJ
  • Proteiinia27 g
  • Hiilihydraatteja37 g
  • Rasvaa27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9