Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Pestoinen jauhelihalaatikkoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pestoinen jauhelihalaatikko

Pestoinen jauhelihalaatikko maistuu arkena koko perheelle. Helppoa ja maistuvaa ruokaa.

Ainekset

3 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki. Mausta basilikalla, suolalla ja mustapippurilla.
  2. Lisää pinaatti ja sekoita, kunnes se on sulanut jauhelihan joukkoon. Levitä voideltuun uunivuokaan puolet perunoista, jauhelihaseos ja päällimmäiseksi loput perunat.
  3. Sekoita pesto ja maito keskenään. Kaada seos vuokaan. Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia. Ripottele pinnalle halkaistut oliivit ja jatka paistamista vielä noin 5–10 minuuttia. Koristele tuoreella basilikalla tai persiljalla. Tarjoa pestoinen jauhelihalaatikko raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille12 arvostelua