• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pestoinen jauhelihalaatikko

Pestoinen jauhelihalaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • yli 60 min
  • 476 kcal / annos (340g)

Ainekset

3 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki. Mausta basilikalla, suolalla ja mustapippurilla.
  2. Lisää pinaatti ja sekoita, kunnes se on sulanut jauhelihan joukkoon. Levitä voideltuun uunivuokaan puolet perunoista, jauhelihaseos ja päällimmäiseksi loput perunat.
  3. Sekoita pesto ja maito keskenään. Kaada seos vuokaan. Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia. Ripottele pinnalle halkaistut oliivit ja jatka paistamista vielä noin 5-10 minuuttia. Koristele tuoreella basilikalla tai persiljalla. Tarjoa pestoinen jauhelihalaatikko raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 340g100 g

  • 476 kcal1 990 kJ
  • Proteiinia19 g
  • Hiilihydraatteja31,3 g
  • Rasvaa23,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille