• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Bratwurstisalaatti

Bratwurstisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 237 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 2tomaattia
    • 1/2punainen paprika
    • 4-5aurinkokuivattua tomaattia
    • 2ruukkuaerilaisia salaatteja (esim. jääsalaattia,
    • lehtisalaattia tai rucolaa)
    • 1dlruohosipulia hienonnettuna
    • 1dlpersiljaa hienonnettuna

Kastike

    • 3rklöljyä
    • 2rklbalsamiviinietikkaa
    • 1/2tlsokeria
    • ripaussuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista pekonit rapeiksi pannulla. Paloittele makkarat ja paista ne pannulla ruskeiksi.
  2. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Viipaloi paprika ja aurinkokuivatut tomaatit. Revi salaatit vadille. Ripottele päälle ruohosipuli ja persilja.
  3. Lisää makkarat, pekonit, tomaatit ja paprikat. Sekoita salaattikastikkeen aineet ja pirskottele salaatille.

Ravintosisältö per 100 g

  • 237 kcal993 kJ
  • Proteiinia7,01 g
  • Hiilihydraatteja3,26 g
  • Rasvaa21,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille