Tomaattinen makkarapannu
Tomaattinen makkarapannu maistuu erityisesti viikonloppuna.
4 annostaalle 30 min497 kcal / annos (350g)
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(250 g)Pirkka krakovanmakkaraa
- 1pkt(250 g)Pirkka bratwurstia
- 1sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1porkkana
- 2tomaattia
- 1/2punainen paprika
- 2lehtisellerin vartta
- 2rklöljyä
- 3/4tlsuolaa
- 1tlmustapippurirouhetta
- 1/2ps(à 300 g)Pirkka ohuita vihreitä papuja (pakaste)
- 1tlk(390 g)Pirkka yrtti-tomaattimurskaa
- 2dlvettä
- 2laakerinlehteä
Pinnalle
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa makkarat reiluiksi paloiksi. Kuori ja leikkaa sipuli lohkoiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ja porkkana. Lohko tomaatit. Paloittele paprika ja lehtisellerin varret.
- Kuumenna puolet öljystä pannulla. Ruskista makkaroita hetki. Nosta makkarat lautaselle. Lisää pannulle öljyä ja kuullota sipulit, porkkanat, lehtisellerit ja paprikat. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää pannulle makkarat, pavut, tomaattimurska, vesi, laakerinlehdet ja tomaattilohkot. Anna hautua noin 5 minuuttia.
- Kaada seos uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa makkaravuoan kanssa perunoita ja vihreää salaattia.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 350g100 g
- 497 kcal2 090 kJ
- Proteiinia 23 g
- Hiilihydraatteja17 g
- Rasvaa34 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi