• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tomaattinen makkarapannu

Tomaattinen makkarapannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 497 kcal / annos (350g)

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(250 g)Pirkka krakovanmakkaraa
    • 1sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1porkkana
    • 2tomaattia
    • 1/2punainen paprika
    • 2lehtisellerin vartta
    • 2rklöljyä
    • 3/4tlsuolaa
    • 1tlmustapippurirouhetta
    • 1tlk(390 g)Pirkka yrtti-tomaattimurskaa
    • 2dlvettä
    • 2laakerinlehteä

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa makkarat reiluiksi paloiksi. Kuori ja leikkaa sipuli lohkoiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ja porkkana. Lohko tomaatit. Paloittele paprika ja lehtisellerin varret.
  2. Kuumenna puolet öljystä pannulla. Ruskista makkaroita hetki. Nosta makkarat lautaselle. Lisää pannulle öljyä ja kuullota sipulit, porkkanat, lehtisellerit ja paprikat. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Lisää pannulle makkarat, pavut, tomaattimurska, vesi, laakerinlehdet ja tomaattilohkot. Anna hautua noin 5 minuuttia.
  4. Kaada seos uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa makkaravuoan kanssa perunoita ja vihreää salaattia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 497 kcal2 090 kJ
  • Proteiinia23 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa34 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua