Broileria, vihanneksia ja salsa verdeäTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Broileria, vihanneksia ja salsa verdeä

Valmista broilerin kastikkeeksi raikkaan hapokas, vihreä salsa verde kastike. Lisäksi maistuvat vokatut kasvikset.

  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 91,7 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Vihannesvokki

    • 4pientäporkkanaa
    • 2(à 100 g)sipulia
    • 2(à 150 g)paprikaa
    • 1(350 g)kesäkurpitsa
    • 1rs(200 g)herkkusieniä
    • 1rklhunajaa
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Salsa verde

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota minuuttipihvit huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistusta.
  2. Soseuta salsa verden ainekset tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneella. Jos kastike vaikuttaa liian paksulta, lisää hieman vettä.
  3. Kuori ja leikkaa porkkanat vinottain ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi sipulit. Paloittele paprikat ja kesäkurpitsa. Puolita tai lohko herkkusienet.
  4. Vokkaa porkkanoita ja sipuleita (muurinpohja)pannulla pari minuuttia. Lisää paprikat, kesäkurpitsat ja herkkusienet. Vokkaa vielä pari minuuttia. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.
  5. Kypsennä broilerin minuuttipihvit pakkauksen ohjeen mukaan (muurinpohja)pannulla. Mausta pippurilla. Tarjoa broileripihvit vihannesvokin ja salsa verden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Salsa verde säilyy jääkaapissa muutamia päiviä ja lisäämällä oliiviöljyä, saat siitä salaatinkastikkeen.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 91,7 kcal384 kJ
  • Proteiinia7,21 g
  • Hiilihydraatteja3,77 g
  • Rasvaa5,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille