• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kasvis-possupannu

Pirkka-koekeittiössä testatulla kasvis-possupannu-reseptillä valmistuu itämaiseen vivahtava herkullinen ruoka kaalista ja muista tuoreista kasviksista.
Kasvis-possupannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 96,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kaali erittäin ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi kuoritut porkkanat ja paprika. Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo.
  2. Kuumenna rasva paistokasarissa ja ruskista siinä lihasuikaleet nopeasti kahdessa erässä. Kiehauta kevyesti myös suikaloidut kasvikset rasvassa. Pane lihat takaisin kasariin vihannesten kanssa ja kaada joukkoon vesi.
  3. Mausta soijalla, hunajalla, viinietikalla ja inkiväärillä. Anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes liha ja kasvikset ovat kypsiä.
  4. Suurusta halutessasi vesitilkkaan sekoitetulla perunajauholla ja anna vielä kiehahtaa. Tarkista maku. Tarjoa lisäksi nuudeleita tai riisiä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 96,3 kcal403 kJ
  • Proteiinia7,76 g
  • Hiilihydraatteja4,63 g
  • Rasvaa5,11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu