Kasvis-possupannu
Pirkka-koekeittiössä testatulla kasvis-possupannu-reseptillä valmistuu itämaiseen vivahtava herkullinen ruoka kaalista ja muista tuoreista kasviksista.
4 annosta30 - 60 min96,3 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1rs(300 g)Pirkka kinkkusuikaleita, maustamaton
- pala(350 g)Pirkka valkokaalia
- 2(200 g)Pirkka porkkanaa
- 1(200 g)paprika
- 1/2(150 g)purjo
- 2rklöljyä
- 1dlvettä
- 2-3rklPirkka soijakastiketta
- 1rklhunajaa
- 1rklviinietikkaa
- 1/2-1tlinkivääriä
- (1/2 rklperunajauhoja + tilkka vettä)
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa kaali erittäin ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi kuoritut porkkanat ja paprika. Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo.
- Kuumenna rasva paistokasarissa ja ruskista siinä lihasuikaleet nopeasti kahdessa erässä. Kiehauta kevyesti myös suikaloidut kasvikset rasvassa. Pane lihat takaisin kasariin vihannesten kanssa ja kaada joukkoon vesi.
- Mausta soijalla, hunajalla, viinietikalla ja inkiväärillä. Anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes liha ja kasvikset ovat kypsiä.
- Suurusta halutessasi vesitilkkaan sekoitetulla perunajauholla ja anna vielä kiehahtaa. Tarkista maku. Tarjoa lisäksi nuudeleita tai riisiä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 96,3 kcal403 kJ
- Proteiinia 7,76 g
- Hiilihydraatteja4,63 g
- Rasvaa5,11 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi