• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broilerinfileepihvejä ja persikkasalsaa

Broilerinfileepihvejä ja persikkasalsaa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3-4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta persikat hyvin ja kuutioi ne pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita keskenään persikkakuutiot, hienonnettu sipuli, rusinat, inkivääri ja chilikastike. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
  2. Paista broilerinfileepihvit pannulla tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Jaa salsa lautasille ja nosta broilerinfileet salsan päälle. Tarjoa lisäksi keitettyä jasmiiniriisiä ja raikasta salaattia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Pane riisi kuumalla vedellä huuhdottuun pieneen kulhoon tai esimerkiksi kahvikuppiin ja kumoa riisi annoslautaselle.

Ravintosisältö per 100 g

  • 133 kcal556 kJ
  • Proteiinia10,3 g
  • Hiilihydraatteja12,2 g
  • Rasvaa5,16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2