• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porsaanlehtipihvejä ja salvia-omenasipuleita

Tarjoa porsaanlehtipihvien kanssa salviatahnassa ja omenatäysmehussa haudutettua sipulia.
Porsaanlehtipihvejä ja salvia-omenasipuleita
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 145 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4kpl(n. 500 g)porsaan ulkofileelehtipihvejä
    • 1-2rklöljyä
    • suolaa
    • mustapippuria

Salvia-omenasipulit

Koristeeksi

    • tuoretta yrttiä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota ulkofileelehtipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta. Kuori sipulit ja leikkaa ne puolirenkaiksi. Kuullota sipuleita paistokasarissa salviatahnassa noin 5 minuuttia. Ripottele päälle vehnäjauhot ja kaada päälle omenatäysmehu. Hauduta noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Paista lehtipihvit kuumassa pannussa öljytilkassa yksi kerrallaan. Kun pinta pisaroi kauttaaltaan, käännä pihvi. Ripottele paistopintaan hiukan suolaa ja pippuria ja kun paistopinta pisaroi, nosta pihvi kuumalle vadille ja pidä lämpimänä foliolla peitettynä tai noin 100-asteisessa uunissa. Puhdista pannu nopeasti ja paista loput pihvit samoin. Kuumenna sipulit ja jaa ne pihveille. Koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai lohkoperunoiden ja salaatin kanssa

Ravintosisältö per 100 g

  • 145 kcal608 kJ
  • Proteiinia15,4 g
  • Hiilihydraatteja3,82 g
  • Rasvaa7,89 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille