Porsaanlehtipihvejä ja salvia-omenasipuleita
Tarjoa porsaanlehtipihvien kanssa salviatahnassa ja omenatäysmehussa haudutettua sipulia.
4 annosta30 - 60 min145 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 4kpl(n. 500 g)porsaan ulkofileelehtipihvejä
- 1-2rklöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Salvia-omenasipulit
- 4(n. 400 g)sipulia
- 1/2dlPirkka salviapestoa
- 1/2rklvehnäjauhoja
- 1 1/2dlPirkka omenatäysmehua
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Koristeeksi
- tuoretta yrttiä
Valmistus
30 - 60 min- Ota ulkofileelehtipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta. Kuori sipulit ja leikkaa ne puolirenkaiksi. Kuullota sipuleita paistokasarissa salviatahnassa noin 5 minuuttia. Ripottele päälle vehnäjauhot ja kaada päälle omenatäysmehu. Hauduta noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista lehtipihvit kuumassa pannussa öljytilkassa yksi kerrallaan. Kun pinta pisaroi kauttaaltaan, käännä pihvi. Ripottele paistopintaan hiukan suolaa ja pippuria ja kun paistopinta pisaroi, nosta pihvi kuumalle vadille ja pidä lämpimänä foliolla peitettynä tai noin 100-asteisessa uunissa. Puhdista pannu nopeasti ja paista loput pihvit samoin. Kuumenna sipulit ja jaa ne pihveille. Koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai lohkoperunoiden ja salaatin kanssa
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 145 kcal608 kJ
- Proteiinia 15,4 g
- Hiilihydraatteja3,82 g
- Rasvaa7,89 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi