Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Grillatut broilerinkoivetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillatut broilerinkoivet

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa broilerin koivet ja reidet irti toisistaan nivelen kohdalta. Se helpottaa palojen tasaista kypsymistä. Vedä pintanahka palojen suojaksi. Grillaa paloja tasaisesti hehkuvalla hiilloksella, noin 10 sentin etäisyydellä hiilloksesta 30-35 minuuttia. Kääntele ahkerasti grillipihdeillä, kunnes nahka on paahtunut ja saanut kauniin värin. Siirrä paloja pois kuumimmalta kohdalta, jotta ne kypsyvät edelleen mutta eivät pala.
  2. Voitele paloja pakkaukseen jääneellä marinadilla. Voit kääriä palat myös foliopakettiin ja jatkokypsentää siinä. Broileri on kypsä, kun reiden paksuimmasta kohdasta tihkuva lihasneste on kirkasta. Kun pala leikataan halki, siinä ei saa näkyä veristä nestettä. Tarjoa grillattu broileri heti vihanneshöystön kera.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcalNaN kJ
  • ProteiiniaNaN g
  • HiilihydraattejaNaN g
  • RasvaaNaN g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka suomalainen marinoitu broilerin koipireisi n1,2kg
    Pirkka suomalainen marinoitu broilerin koipireisi n1,2kg
    2,29/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille