Grillatut broilerinkoivetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillatut broilerinkoivet

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Broilerinkoivet ovat herkullista grillattavaa. Maistuu myös perheen pienemmille.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
4 kpl
 
tai

Valmistus

30 - 60 min

Leikkaa broilerin koivet ja reidet irti toisistaan nivelen kohdalta. Se helpottaa palojen tasaista kypsymistä. Vedä pintanahka palojen suojaksi. Grillaa paloja tasaisesti hehkuvalla hiilloksella, noin 10 sentin etäisyydellä hiilloksesta 30–35 minuuttia. Kääntele ahkerasti grillipihdeillä, kunnes nahka on paahtunut ja saanut kauniin värin. Siirrä paloja pois kuumimmalta kohdalta, jotta ne kypsyvät edelleen mutta eivät pala.

Voitele paloja pakkaukseen jääneellä marinadilla. Voit kääriä palat myös foliopakettiin ja jatkokypsentää siinä. Broileri on kypsä, kun reiden paksuimmasta kohdasta tihkuva lihasneste on kirkasta. Kun pala leikataan halki, siinä ei saa näkyä veristä nestettä. Tarjoa grillattu broileri heti vihanneshöystön kera.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • K-Menu Marinoitu kanapala n. 1 kg
    Hinta n. 5,49/kpl
    5,49/kg
  • Kariniemen Kananpojan mariinoitu koipipala n. 1,5 kg
    Hinta n. 7,94/kpl
    5,29/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti