Grillatut broilerinkoivet
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Broilerinkoivet ovat herkullista grillattavaa. Maistuu myös perheen pienemmille.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ravintosisältö
Energia | 678 kJ / 162 kcal |
Rasva | 12 g |
josta tyydyttynyttä | 2,7 g |
Hiilihydraatit | 0,7 g |
josta sokereita | 0,2 g |
Proteiini | 13 g |
Suola | 1,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Leikkaa broilerin koivet ja reidet irti toisistaan nivelen kohdalta. Se helpottaa palojen tasaista kypsymistä. Vedä pintanahka palojen suojaksi. Grillaa paloja tasaisesti hehkuvalla hiilloksella, noin 10 sentin etäisyydellä hiilloksesta 30–35 minuuttia. Kääntele ahkerasti grillipihdeillä, kunnes nahka on paahtunut ja saanut kauniin värin. Siirrä paloja pois kuumimmalta kohdalta, jotta ne kypsyvät edelleen mutta eivät pala.
Voitele paloja pakkaukseen jääneellä marinadilla. Voit kääriä palat myös foliopakettiin ja jatkokypsentää siinä. Broileri on kypsä, kun reiden paksuimmasta kohdasta tihkuva lihasneste on kirkasta. Kun pala leikataan halki, siinä ei saa näkyä veristä nestettä. Tarjoa grillattu broileri heti vihanneshöystön kera.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(1 arvio)
- 30 - 60 min2,0(12 arviota)
- 30 - 60 min4,0(15 arviota)
- 30 - 60 min3,3(65 arviota)
- yli 60 min3,6(63 arviota)
- 30 - 60 min4,5(2 arviota)
- yli 60 min4,6(25 arviota)
- 30 - 60 min3,8(19 arviota)