• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Grillatut broilerinkoivet

Grillatut broilerinkoivet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa broilerin koivet ja reidet irti toisistaan nivelen kohdalta. Se helpottaa palojen tasaista kypsymistä. Vedä pintanahka palojen suojaksi. Grillaa paloja tasaisesti hehkuvalla hiilloksella, noin 10 sentin etäisyydellä hiilloksesta 30-35 minuuttia. Kääntele ahkerasti grillipihdeillä, kunnes nahka on paahtunut ja saanut kauniin värin. Siirrä paloja pois kuumimmalta kohdalta, jotta ne kypsyvät edelleen mutta eivät pala.
  2. Voitele paloja pakkaukseen jääneellä marinadilla. Voit kääriä palat myös foliopakettiin ja jatkokypsentää siinä. Broileri on kypsä, kun reiden paksuimmasta kohdasta tihkuva lihasneste on kirkasta. Kun pala leikataan halki, siinä ei saa näkyä veristä nestettä. Tarjoa grillattu broileri heti vihanneshöystön kera.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille