• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileria ja marinoituja vihanneksia

Broileria ja marinoituja vihanneksia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta

Marinointikastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja lohko sipulit ja porkkanat. Lohko myös kesäkurpitsa. Puhdista sienet ja puolita ne. Pane vihannekset isoon kulhoon.
  2. Sekoita öljyn joukkoon etikka, timjami, rakuuna, rouhittua mustapippuri ja suola. Kaada marinointikastike vihannesten päälle ja sekoita isolla kauhalla. Anna marinoitua sillä aikaa kun puolitat broilerinpalat.
  3. Voitele iso vuoka. Kaada vuoan pohjalle vihannekset ja asettele vihannesten päälle broilerinpalat. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 45-50 minuuttia. Koristele reilusti persiljalla. Tarjoa lisänä riisi-ruissekoitusta.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 499 kcal2 090 kJ
  • Proteiinia25,3 g
  • Hiilihydraatteja11,9 g
  • Rasvaa36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2