• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Thaimaalainen kesäkeitto

Thaimaalainen kesäkeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Lisäksi

    • limetin lohkoja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Irrota kaaleista kukinnot ja paloittele varret. Kuumenna currytahnaa kattilassa hetki.
  2. Lisää perunat, porkkanat ja vesi. Kiehauta ja mausta suolalla. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  3. Lisää keittoon kaalit. Keitä vielä noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää lopuksi kookosmaito ja herneen palot. Anna keiton kiehahtaa.
  4. Koristele persiljalla tai korianterilla. Tarjoa limetin lohkojen ja leivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit jättää sokeriherneenpalot pois halutessasi.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 111 kcal456 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille