• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possu-kasvisvartaat ja venäläinen dippikastike

Possu-kasvisvartaat ja venäläinen dippikastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 84,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Vartaat

Venäläinen dippikastike

Lisäksi

    • puisia varrastikkuja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta. Paloittele paprikat ja ananas haarukkapaloiksi. Leikkaa possunfilee noin sentin viipaleiksi. Pujota vuorotellen possuviipaleita, paprikoita ja ananaksia vedessä liotettuihin varrastikkuihin.
  2. Grillaa vartaita noin 10 minuuttia välillä käännellen tai kypsennä vartaat 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  3. Valmista sillä aikaa dippikastike. Hienonna maustekurkut ja sekoita palat kermaviilin joukkoon. Mausta hunajalla ja murskatuilla valkosipulinkynsillä. Tarjoa lisäksi perunoita, vihreää salaattia ja paahdettua leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 84,3 kcal353 kJ
  • Proteiinia9,18 g
  • Hiilihydraatteja4,85 g
  • Rasvaa3,15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille