• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pekoni-broileripata

Maukas pekoni-broileripata on helppoa ja yksinkertaista valmistaa.
Pekoni-broileripata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 174 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suikaloi pekoni ja jaa koipireisipalat kahteen osaan. Ruskista pekonit padassa tai paistokasarissa ja siirrä ne lautaselle. Kaada ylimääräinen rasva pois. Ruskista broileripalat. Lisää pekonit takaisin pataan ja lisää myös jäiset sipulikuutiot.
  2. Sekoita keskenään vesi ja vehnäjauhot. Kaada seos pataan ja sekoita. Kuori ja viipaloi porkkanat. Lisää porkkanat ja kämmenellä hienonnettu rosmariini. Hauduta noin 30 minuuttia. Tarkista paksujen broilerinpalojen kypsyys. Tarjoa pekoni-broileripadan lisänä pinaatilla maustettua riisiä ja melonisalaattia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 174 kcal728 kJ
  • Proteiinia9,73 g
  • Hiilihydraatteja2,76 g
  • Rasvaa13,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille