• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kaali-kookoskeitto

Kaali-kookoskeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 172 kcal / annos (430g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna purjo ja sipuli. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi myös kaali.
  2. Kiehauta purjoa, sipulia ja porkkanasuikaleita hetki öljyssä kattilassa. Lisää kaali, kookoshiutaleet, vesi, fondi ja suola. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia.
  3. Lisää sulatejuusto ja kuumenna, kunnes juusto on sulanut. Tarjoa keitto vastapaistettujen Pirkka kokojyväsämpylöiden tai patongin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 430g100 g

  • 172 kcal718 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa9,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua