• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
BroileriratatouilleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Broileriratatouille

Perinteinen ranskalainen kasvispata ratatouille muuttuu ruokaisammaksi kun paistat joukkoon broileria. Padan kanssa maistuu tuore leipä.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 72,8 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(300 g)hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
    • 1sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 2rklöljyä
    • 1keltainen paprika
    • 1vihreä paprika
    • 1pieni kesäkurpitsa
    • 1pieni munakoiso
    • 4tomaattia
    • 1/2tlsuolaa
    • rouhittua mustapippuria
    • 1/2dlvettä
    • 2rklsitruunanmehua
    • 1tlbasilikaa
    • tuoreita yrttejä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi paprikat. Paloittele kesäkurpitsa ja munakoiso reiluiksi palasiksi. Lohko tomaatit.
  2. Ruskista broilerisuikaleet paistokasarissa ja siirrä lautaselle. Kaada paistokasariin öljyä ja kiehauta siinä sipulit ja valkosipulit. Lisää pataan paprikasuikaleet, kesäkurpitsat ja munakoisot. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vesi.
  3. Pane kansi padan päälle ja hauduta noin 10 minuuttia. Lisää tomaattilohkot, sitruunanmehu, basilika ja broilerisuikaleet. Anna kiehua vielä hiljalleen 10 minuuttia kannen alla. Lisää pinnalle runsaasti silputtuja tuoreita yrttejä. Tarjoa rapean leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 72,8 kcal305 kJ
  • Proteiinia5,01 g
  • Hiilihydraatteja2,53 g
  • Rasvaa4,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua