Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
BroileriratatouilleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Broileriratatouille

Perinteinen ranskalainen kasvispata ratatouille muuttuu ruokaisammaksi kun paistat joukkoon broileria. Padan kanssa maistuu tuore leipä.

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(300 g)broilerin fileesuikaleita, hunajamarinoitu
    • 1sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 2rklöljyä
    • 1keltainen paprika
    • 1vihreä paprika
    • 1pieni kesäkurpitsa
    • 1pieni munakoiso
    • 4tomaattia
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria
    • 1/2dlvettä
    • 2rklsitruunanmehua
    • 1tlbasilikaa
    • tuoreita yrttejä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi paprikat. Paloittele kesäkurpitsa ja munakoiso reiluiksi palasiksi. Lohko tomaatit.
  2. Ruskista broilerisuikaleet paistokasarissa ja siirrä lautaselle. Kaada paistokasariin öljyä ja kiehauta siinä sipulit ja valkosipulit. Lisää pataan paprikasuikaleet, kesäkurpitsat ja munakoisot. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vesi.
  3. Pane kansi padan päälle ja hauduta noin 10 minuuttia. Lisää tomaattilohkot, sitruunanmehu, basilika ja broilerisuikaleet. Anna kiehua vielä hiljalleen 10 minuuttia kannen alla. Lisää pinnalle runsaasti silputtuja tuoreita yrttejä. Tarjoa rapean leivän kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille13 arvostelua