• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Punainen bratwurstikeitto

Punainen bratwurstikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 330 kcal / annos (380g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa porkkanat ja lehtisellerin varret pieniksi kuutioiksi. Hienonna rosmariini ja valkosipulinkynnet.
  2. Leikkaa braatvustit vinottain viipaleiksi ja ruskista ne öljyssä paistokasarissa. Kaada joukkoon kasvikset ja kuullota noin 5 minuuttia. Kääntele joukkoon rosmariini.
  3. Kaada kasvis-bratwurstiseos kattilaan. Mittaa päälle vesi ja fondi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia.
  4. Kaada kattilaan tomaattimurska, huuhdo tölkki vedellä ja lisää joukkoon. Lisää valutetut, huuhdotut kikherneet. Kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Hienonna tomaatit ja lehtisellerin lehdet. Lisää ne lopuksi bratwurstikeiton joukkoon.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 380g100 g

  • 330 kcal1 380 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille