Punainen bratwurstikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Punainen bratwurstikeitto

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Punainen bratwurstikeitto saa makunsa ja värinsä mm. tomaatista, kikherneistä, bratwurstista ja valkosipulista. Tämä maidoton keitto sopii hyvin pääruoaksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

5 annosta
3
 
porkkanaa
tai
2
 
tai
3
 
oksaa tuoretta rosmariinia
tai
3
 
valkosipulinkynttä
tai
1 pkt (250 g)
 
tai
2 rkl
 
öljyä
tai
1/2 ps (à 200 g)
 
tai
6 dl
 
vettä
tai
2 rkl
 
kanafondia
tai
1 tlk (500 g)
 
tai
1 dl
 
vettä
tai
1 tlk (380 g/230 g)
 
tai
1/2 tl
 
suolaa
tai
1/2 tl
 
mustapippuria
tai
2
 
tomaattia
tai
 
lehtisellerin lehtiä
tai

Ravintosisältö

Energia
365 kJ / 87 kcal
Rasva
5,3 g
josta tyydyttynyttä
1,5 g
Hiilihydraatit
5,6 g
josta sokereita
2,9 g
Proteiini
3,2 g
Suola
0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Leikkaa porkkanat ja lehtisellerin varret pieniksi kuutioiksi. Hienonna rosmariini ja valkosipulinkynnet.

Leikkaa braatvustit vinottain viipaleiksi ja ruskista ne öljyssä paistokasarissa. Kaada joukkoon kasvikset ja kuullota noin 5 minuuttia. Kääntele joukkoon rosmariini.

Kaada kasvis-bratwurstiseos kattilaan. Mittaa päälle vesi ja fondi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia.

Kaada kattilaan tomaattimurska, huuhdo tölkki vedellä ja lisää joukkoon. Lisää valutetut, huuhdotut kikherneet. Kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Hienonna tomaatit ja lehtisellerin lehdet. Lisää ne lopuksi bratwurstikeiton joukkoon.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka lehtiselleri 400g 1lk
    Hinta 1,49/kpl
    3,72/kg
  • Järvikylä Rosmariini rasia 20g
    Hinta 3,95/kpl
  • Plussa-etu −11 %