
Punainen bratwurstikeitto
Punainen bratwurstikeitto saa makunsa ja värinsä mm. tomaatista, kikherneistä, bratwurstista ja valkosipulista. Tämä maidoton keitto sopii hyvin pääruoaksi.
5 annosta30 - 60 min330 kcal / annos (380g)
Ainekset
5 annosta
- 3porkkanaa
- 3oksaa tuoretta rosmariinia
- 3valkosipulinkynttä
- 1pkt(250 g)Pirkka bratwurstia
- 2rklöljyä
- 1/2ps(à 200 g)Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
- 6dlvettä
- 2rklkanafondia
- 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
- 1dlvettä
- 1tlk(380 g)Pirkka kikherneitä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 2tomaattia
- lehtisellerin lehtiä
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa porkkanat ja lehtisellerin varret pieniksi kuutioiksi. Hienonna rosmariini ja valkosipulinkynnet.
- Leikkaa braatvustit vinottain viipaleiksi ja ruskista ne öljyssä paistokasarissa. Kaada joukkoon kasvikset ja kuullota noin 5 minuuttia. Kääntele joukkoon rosmariini.
- Kaada kasvis-bratwurstiseos kattilaan. Mittaa päälle vesi ja fondi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia.
- Kaada kattilaan tomaattimurska, huuhdo tölkki vedellä ja lisää joukkoon. Lisää valutetut, huuhdotut kikherneet. Kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Hienonna tomaatit ja lehtisellerin lehdet. Lisää ne lopuksi bratwurstikeiton joukkoon.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 380g100 g
- 330 kcal1 380 kJ
- Proteiinia 15 g
- Hiilihydraatteja21 g
- Rasvaa21 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Erittäin maistuvaa ja helppoa.