• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrttitarhan broileri

Yrttitarhan broileri
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 182 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 6broilerin rintafileetä
    • 2rklvoita tai margariinia
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria
    • 2rklöljyä
    • 1rs(100 g)valkosipulituorejuustoa
    • 2dlkermaa
    • ruohosipulia hienonnettuna
    • 1rkltuoretta kirveliä
    • 1/2tlsuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuivaa fileet talouspaperilla ja ruskista ne kummaltakin puolelta. Mausta fileiden pinta molemmilta puolilta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Anna fileiden kypsyä miedolla lämmöllä kastikkeen valmistamisen ajan.
  2. Kiehauta jäiset kasvissuikaleet paistokasarissa kuumassa öljyssä. Sulata joukkoon tuorejuusto ja lisää kerma. Kiehauta kastike tasaiseksi ja mausta suolalla ja kirvelillä.
  3. Nosta fileet kastikkeeseen ja kääntele ne hyvin. Hauduta vain sen verran, että fileet ovat sisältä kypsiä. Painettaessa pinnasta kypsä filee tuntuu kiinteältä. Lisää pataan vielä hienonnettu ruohosipuli ja sekoita. Tarjoa keitetyn riisin kera.

Ravintosisältö per 100 g

  • 182 kcal761 kJ
  • Proteiinia16,9 g
  • Hiilihydraatteja2,27 g
  • Rasvaa11,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille