Mandariinikana
Mandariinilohkot tuovat raikasta hedelmäisyyttä broilerikastikkeeseen. Mandariinibroileri maistuu riisin, ohran tai pastan kanssa.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1rs(450 g)Pirkka broilerin fileesuikaleita, maustamaton tai
- broilerin fileepihvejä suikaloituna
- 1sipuli
- 1rklöljyä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 2dlvettä
- 1tlk(312/175 g)Pirkka mandariinilohkoja sokeriliemessä
- 1/3ruukkutuoretta basilikaa
Valmistus
30 - 60 min- Ruskista broilerit ja hienonnettu sipuli kuumassa öljyssä pannulla ahkerasti sekoittaen. Lisää mausteet ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua, kunnes nestettä on jäljellä noin puolet.
- Sekoita ruokakermaan vehnäjauhot. Kaada pannulle ja sekoita reippaasti. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Jos kastike on liian sakeaa, lisää hiukan vettä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Lisää valutetut mandariinilohkot ja hienonnettu basilika juuri ennen tarjoamista. Sekoita varovasti ja anna lohkojen lämmetä. Älä keitä enää.
- Tarjoa riisin, ohran tai pastan kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Onko sinihomejuusto-kanalle hyvää reseptiä tiedossa? Tarvisen jomkun isokalorisen reseptin kun taas "salikausi" alkaa kaverin kanssa.
Hawk79, yksi sinihomejuustobroilerin ohje löytyy esimerkiksi osoitteesta: https://www.k-ruoka.fi/reseptit/mango-sinihomejuustobroileri
Mandariinikana tosi hyvää ja helppo valmistaa.
Onko broilerifileet valmiiksi maustettuja?
Sinihomejuustobroileri aika kaloripommi.