• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Leipäjuusto-broilerisalaatti

Leipäjuusto-broilerisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 99,4 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1rs(n. 700 g)broilerin fileepihvejä, hunajamarinoitu
    • 1rkljuoksevaa margariinia
    • 1pkt(310 g)Pirkka leipäjuustoa
    • 1ruukkuPirkka jääsalaattia
    • 1(200 g)keltainen paprika
    • 1/2(150 g)kurkkua
    • 1tlk(312 g)mandariinilohkoja

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista broilerit pannulla rasvassa kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kypsät broilerit vinoviipaleiksi.
  2. Paloittele leipäjuusto reiluiksi salmiakin muotoisiksi vinoneliöiksi tai kuutioiksi.
  3. Revi jääsalaatti laakean tarjoiluastian pohjalle. Halkaise kirsikkatomaatit. Paloittele paprika ja kurkku. Valuta mandariinit.
  4. Levitä salaattipedille vihannekset, broilerit, leipäjuusto ja mandariinit. Koristele herneenversoilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 99,4 kcal416 kJ
  • Proteiinia9,17 g
  • Hiilihydraatteja3,68 g
  • Rasvaa5,31 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1