• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paholaisen pannu

Paholaisen pannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 380 kcal / annos (220g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulit ja riisit. Kaada joukkoon vesi ja appelsiinitäysmehu. Mausta suolalla, chilitahnalla ja -kastikkeella. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
  2. Hienonna chili ja paprika, joista on poistettu siemenet. Lisää chili ja paprika kasariin. Keitä edelleen noin 5 minuuttia. Kuutioi kinkku ja sekoita muiden ainesten joukkoon. Kiehauta. Siirrä kasari pois kuumalta levyltä.
  3. Hienonna korianteri tai persilja ja ripottele pinnalle. Tarjoa lisäksi salaattia.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 380 kcal1 590 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja57 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3