Paholaisen pannuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paholaisen pannu

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 380 kcal / annos (220g)

Ainekset

4 annosta
    • 1sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 2rklöljyä
    • 4dlvettä
    • 3dlPirkka appelsiinitäysmehua
    • 1/2tlsuolaa
    • 2tlsambal oelek chilitahnaa
    • 1/4dlPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1punainen paprika
    • 200gPirkka ylikypsää saunapalvikinkkua
    • tuoretta korianteria tai persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulit ja riisit. Kaada joukkoon vesi ja appelsiinitäysmehu. Mausta suolalla, chilitahnalla ja -kastikkeella. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
  2. Hienonna chili ja paprika, joista on poistettu siemenet. Lisää chili ja paprika kasariin. Keitä edelleen noin 5 minuuttia. Kuutioi kinkku ja sekoita muiden ainesten joukkoon. Kiehauta. Siirrä kasari pois kuumalta levyltä.
  3. Hienonna korianteri tai persilja ja ripottele pinnalle. Tarjoa lisäksi salaattia.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 380 kcal1 590 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja57 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua
  • KYLLÄ MINÄ TÄMÄN SYÖN!16.10.2018

    pakko myöntää että laitettiin paholaisen pannuun paistumaan luteita sun täitä, mustia banaaneita, nahistuneita kinkunsuikaleita, kuravettä ja roppakaupalla chiliä-sinappia oli kyllä hirveän hyvää suosittelen kaikille halukkaille.