• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileripatee

Broileripatee
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 221 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta
    • 2(n. 400 g)broilerin rintafileetä
    • 300gpakastettua broilerinmaksaa
    • 200gnauta-sikajauhelihaa
    • 1kananmuna
    • 1dlkermaa
    • 2valkosipulinkynttä
    • suolaa
    • mustapippuria
    • 2pkt(à 170 g)amerikanpekonia

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa fileet sormen paksuisiksi suikaleiksi. Soseuta broilerin maksa, jauheliha, muna, kerma, valkosipulin kynnet, suola ja pippuri.
  2. Vuoraa pateevuoka pekonilla ja laita puolet maksa-jauhelihaseoksesta vuokaan. Lisää broilerin suikaleet ja niiden päälle kerros pekonia. Lisää päällimmäiseksi loput maksa-jauhelihaseoksesta.
  3. Kopauta vuokaa muutaman kerran pöytää vasten, jotta seos tiivistyy. Peitä pinta pekoniviipaleilla. Nosta vuoka vesihauteeseen ja paista sitä 150-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia. Jäähdytä patee.

Ravintosisältö per 100 g

  • 221 kcal923 kJ
  • Proteiinia17,5 g
  • Hiilihydraatteja1,13 g
  • Rasvaa16,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille