BroileripateeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Broileripatee

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Gluteeniton
Broileripatee on maukast ja perinteinen tarjottava joulun juhlapöytään.
  • Gluteeniton

Ainekset

10 annosta
2 (n. 400 g)
 
broilerin rintafileetä
tai
300 g
 
pakastettua broilerinmaksaa
tai
200 g
 
nauta-sikajauhelihaa
tai
1
 
kananmuna
tai
1 dl
 
kermaa
tai
2
 
valkosipulinkynttä
tai
 
suolaa
tai
 
mustapippuria
tai
2 pkt (à 170 g)
 
tai

Ravintosisältö

Energia
816 kJ / 196 kcal
Rasva
14,3 g
josta tyydyttynyttä
6,3 g
Hiilihydraatit
0,6 g
josta sokereita
0,3 g
Proteiini
16,4 g
Suola
0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min

Leikkaa fileet sormen paksuisiksi suikaleiksi. Soseuta broilerin maksa, jauheliha, muna, kerma, valkosipulin kynnet, suola ja pippuri.

Vuoraa pateevuoka pekonilla ja laita puolet maksa-jauhelihaseoksesta vuokaan. Lisää broilerin suikaleet ja niiden päälle kerros pekonia. Lisää päällimmäiseksi loput maksa-jauhelihaseoksesta.

Kopauta vuokaa muutaman kerran pöytää vasten, jotta seos tiivistyy. Peitä pinta pekoniviipaleilla. Nosta vuoka vesihauteeseen ja paista sitä 150-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia. Jäähdytä patee.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta