Broileripatee
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
Broileripatee on maukast ja perinteinen tarjottava joulun juhlapöytään.
- Gluteeniton
Ainekset
10 annosta
2 (n. 400 g) | broilerin rintafileetä tai |
300 g | pakastettua broilerinmaksaa tai |
200 g | nauta-sikajauhelihaa tai |
1 | kananmuna tai |
1 dl | kermaa tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
suolaa tai | |
mustapippuria tai | |
2 pkt (à 170 g) | tai |
Ravintosisältö
Energia | 816 kJ / 196 kcal |
Rasva | 14,3 g |
josta tyydyttynyttä | 6,3 g |
Hiilihydraatit | 0,6 g |
josta sokereita | 0,3 g |
Proteiini | 16,4 g |
Suola | 0,6 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Leikkaa fileet sormen paksuisiksi suikaleiksi. Soseuta broilerin maksa, jauheliha, muna, kerma, valkosipulin kynnet, suola ja pippuri.
Vuoraa pateevuoka pekonilla ja laita puolet maksa-jauhelihaseoksesta vuokaan. Lisää broilerin suikaleet ja niiden päälle kerros pekonia. Lisää päällimmäiseksi loput maksa-jauhelihaseoksesta.
Kopauta vuokaa muutaman kerran pöytää vasten, jotta seos tiivistyy. Peitä pinta pekoniviipaleilla. Nosta vuoka vesihauteeseen ja paista sitä 150-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia. Jäähdytä patee.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta