
Sieni-sinihomejuustobroilerit ja kermaperunat
- Annosmäärä7–8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Gluteeniton
Ainekset
1 rs (n. 900 g) | Kariniemen kananpojan minuuttipihvejä, miedosti suolattu tai |
2 rkl | öljyä tai |
1 (120 g) | sipuli tai |
1 rs (200 g) | tai |
1 pkt (170 g) | tai |
1 | kananmunan keltuainen tai |
1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1 rkl | tai |
1 pkt (125 g) | tai |
tuoreita yrttejä tai | |
Lisäksi | |
---|---|
2 ps (à 750 g) | Apetit kermaperunoita (pakaste) tai |
Valmistus
Valmista ensin perunat: Kaada jäiset perunat isoon, laakeaan uunivuokaan. Kypsennä 225 asteessa 50–60 minuuttia.
Kuori ja hienonna sipuli. Puhdista ja paloittele herkkusienet.
Levitä pekonit pannulle ja ruskista rapeiksi. Siirrä sivuun ja hienonna. Kuullota pekonin rasvassa sipulit. Lisää herkkusienet ja kuumenna käännellen kunnes niistä irtoava neste on haihtunut. Mausta suolalla, mustapippurilla ja balsamiviinietikalla. Siirrä pannu liedeltä ja sekoita joukkoon keltuainen.
Leikkaa juusto 16 palaan.
Paista broilereita pannussa rasvassa noin 2 minuuttia/puoli. Nosta broilerit uunivuokaan tai uunipannulle leivinpaperin päälle. Jaa pihvien päälle herkkusienitäyte ja juustopalat. Nosta broilerit uuniin 225 asteeseen ja paista 2–3 minuuttia, kunnes juusto sulaa. Koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoa salaatin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
- Pirkka sipuli 350g Suomi 2lkHinta 1,09/kpl3,11/kg
- Pirkka suomalainen basilika ruukussaHinta 0,59/kpl
- Pirkka mustapippuri kokonainen 75gHinta 1,99/kpl26,53/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka rypsiöljy 450mlHinta 2,29/kpl5,09/l
- Pirkka suomalainen viljelty herkkusieni 200g 1lk Roosa nauhaHinta 3,29/kpl16,45/kg
- HK Amerikan pekoni170gHinta 2,89/kpl17,00/kg
- Pirkka Modenalainen balsamietikka 250mlHinta 3,79/kpl15,16/l
- Pirkka sinihomejuusto 125g vähälaktoosinenHinta 2,29/kpl18,32/kg
- Pirkka sipuli 1kg Suomi 2lkHinta 1,69/kpl1,69/kg
- SipuliHinta n. 0,10/kpl0,99/kg
- Järvikylä basilika rkk FIEtuhinta 1,29/kplnorm. 1,89/kpl
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,69/kpl4,14/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Meira Mustapippuri 60g kokonainenHinta 2,35/kpl39,17/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka rypsiöljy 900mlHinta 3,99/kpl4,43/l
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,35/kpl8,70/l
- Pirkka suomalainen pekoni 150gHinta 2,49/kpl16,60/kg
- HK Amerikan pekoni tuplapakkaus 280gHinta 4,29/kpl15,32/kg
- Del duca aceto balsamico di Modena 250mlHinta 4,15/kpl16,60/l
- San Francesco balsamiviinietikka 250mlHinta 3,19/kpl12,76/l
- Pirkka Parhaat sinihomejuusto 175g vähälaktoosinenHinta 3,09/kpl17,66/kg
- Pirkka sinihomejuustomuru 150g vähälaktoosinenHinta 3,15/kpl21,00/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min2,5(2 arviota)
- yli 60 min3,2(6 arviota)
- yli 60 min4,1(37 arviota)
- yli 60 min2,0(1 arvio)
- 30 - 60 min3,9(8 arviota)
- 30 - 60 min2,9(17 arviota)
- yli 60 min3,0(3 arviota)
- yli 60 min3,8(35 arviota)
Arvostele resepti
- matti6 vuotta sittenMaistuva ateria kokoperheelle