• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileripihvit ja tatti-kasviskastike

Broileripihvit ja tatti-kasviskastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 125 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Kastike

    • 1 1/2dlvettä
    • 2(200 g)sipulia
    • 2(200 g)porkkanaa
    • 1(300 g)kesäkurpitsa
    • 1rklPirkka juoksevaa kasviöljyvalmistetta
    • 2 1/2dlFlora Kuohu -kasvirasvasekoitetta
    • 1tlsuolaa
    • 1/2-1tlrosmariinia
    • ripausmustapippuria

Koristeeksi

    • tuoretta rosmariinia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Liota kuivattuja sieniä 1/2-1 tuntia kylmässä vedessä. (Voit panna sienet likoamaan jo edellisenä iltana.) Valuta ja hienonna sienet. Ota liotusvesi talteen. Hienonna kuoritut sipulit. Leikkaa kuoritut porkkanat ohuiksi vinoviipaleiksi. Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin puoliksi ja viipaloi puolikkaat.
  2. Kuullota sipulit ja porkkanat rasvassa. Lisää pannulle sienet ja sekoittele pari minuuttia. Kääntele kesäkurpitsat joukkoon. Kaada joukkoon sienien liotusvesi ja kasvirasvasekoite. Hauduta noin 5 minuuttia. Mausta suolalla, rosmariinilla ja pippurilla.
  3. Kypsennä broilerit pakkauksen ohjeen mukaan pannulla paistamalla. Nosta broilerit lämmitetylle vadille ja koristele tuoreella rosmariinilla. Tarjoa lisäksi perunoita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 125 kcal523 kJ
  • Proteiinia8,84 g
  • Hiilihydraatteja4,65 g
  • Rasvaa7,76 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille