• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Meetvurstibroileri vihannespedillä

Meetvurstibroileri vihannespedillä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 120 kcal / 100 g

Ainekset

3-4 annosta

Uunivihannekset

    • 3kpl(500-600 g)erivärisiä paprikoita
    • n. 300gkesäkurpitsaa
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlvastajauhettua pippuria
    • 2rkloliiviöljyä

Lisäksi

    • rucolasalaattia
    • lohkoperunoita tai tagliatellea

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta.
  2. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Paloittele paprikat ja kesäkurpitsat haarukkapaloiksi ja levitä tilavaan uunivuokaan. Hienonna joukkoon valkosipulinkynnet ja ripottele päälle suolaa ja pippuria. Lorauta päälle öljyä ja sekoita. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia.
  3. Halkaise fileet viiltämällä terävällä veitsellä toisesta sivusta ja täytä tasku parilla meetvurstiviipaleella, aurinkokuivatulla tomaatilla sekä rosmariininoksalla. Sulje tasku cocktailtikuilla ja ruskista fileet pannulla juoksevassa margariinissa molemmin puolin. Ripottele pintaan suolaa ja pippuria ja siirrä taskut uunivuokaan vihannesten päälle.
  4. Kypsennä uunissa vielä noin 20 minuuttia fileiden paksuudesta riippuen. Tarjoa lisäksi lohkoperunoita tai tagliatellea ja huuhdottua rucolaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 120 kcal502 kJ
  • Proteiinia9,25 g
  • Hiilihydraatteja3,43 g
  • Rasvaa7,66 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille