Possu-juureskastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Possu-juureskastike

Possu-juureskastike on ruokaisa kastike, jossa maistuvat muun muassa rosmariini, hunaja sekä kotimaiset juurekset.

Ainekset

4 annosta
    • 300gPirkka marinoituja kinkkusuikaleita
    • 1–2(250 g)naurista tai lanttua
    • 2(200 g)Pirkka porkkanaa
    • 1(120 g)sipuli
    • 1–2rklöljyä
    • 2dlvettä
    • 1tlrosmariinia hienonnettuna
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja suikaloi nauriit ja porkkanat. Viipaloi kuorittu, halkaistu sipuli. Ruskista lihasuikaleet rasvassa kahdessa erässä paistokasarissa.
  2. Lisää joukkoon nauris-, porkkana- ja sipulisuikaleet. Kaada päälle vettä ja mausta rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.
  3. Anna hautua kannen alla noin 30 minuuttia, kunnes liha ja kasvikset ovat kypsiä. Lisää hunaja. Tarjoa possu-juureskastike keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille6 arvostelua