• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possu-juureskastike

Possu-juureskastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 300gPirkka marinoituja kinkkusuikaleita
    • 1-2(250 g)naurista tai lanttua
    • 2(200 g)Pirkka porkkanaa
    • 1(120 g)sipuli
    • 1-2rklöljyä
    • 2dlvettä
    • 1tlrosmariinia
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja suikaloi nauriit ja porkkanat. Viipaloi kuorittu, halkaistu sipuli. Ruskista lihasuikaleet rasvassa kahdessa erässä paistokasarissa.
  2. Lisää joukkoon nauris-, porkkana- ja sipulisuikaleet. Kaada päälle vettä ja mausta rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.
  3. Anna hautua kannen alla noin 30 minuuttia, kunnes liha ja kasvikset ovat kypsiä. Lisää hunaja. Tarjoa possu-juureskastike keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 252 kcal1 060 kJ
  • Proteiinia18,2 g
  • Hiilihydraatteja14 g
  • Rasvaa11,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1