• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileriquesadillat

Broileriquesadillat ovat meksikolaisia täytettyjä ja pannulla rapeiksi paistettuja tortilloja. Sisällä on mehevän juustoinen ja paprikainen täyte.
Broileriquesadillat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 kpl
  • 30 - 60 min
  • 730 kcal / annos (365g)

Ainekset

4 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kypsennä hunajamarinoidut broilerinfileesuikaleet pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi paprikat.
  2. Voitele neljä vehnätortillaa ruokalusikallisella tuorejuustoa ja ripottele päälle vähän juustoraastetta.
  3. Jaa tortilloille broilerinfilee- ja paprikasuikaleet. Mausta chilikastikkeella. Ripottele pinnalle rucolaa ja loput juustoraasteesta. Nosta loput tortillat kansiksi.
  4. Paista quesadillat pannulla kohtalaisella lämmöllä tilkassa öljyä yksitellen noin 5 minuuttia molemmin puolin niin, että juusto sulaa ja täytteet kuumenevat. Leikkaa quesadillat neljään osaan ja tarjoa heti.

Ravintosisältö perannos 365g100 g

  • 730 kcal3 050 kJ
  • Proteiinia42 g
  • Hiilihydraatteja60 g
  • Rasvaa35 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille16