• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broilerivokki

Broilerivokki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 285 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • tuoretta persiljaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi kuoritut porkkanat ja paprika. Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Paloittele myös varsi. Valuta ja huuhdo pavunidut.
  2. Kuumenna noin 1 rkl öljyä paistokasarissa tai vokissa. Kypsennä siinä broilerinfileesuikaleet. Mausta suolalla. Nosta broilerit lautaselle. Huuhdo pannu tarvittaessa.
  3. Kaada pannulle tilkka öljyä ja vokkaa kukkakaaleja ja porkkanasuikaleita ensin noin 3 minuuttia. Lisää sipulit (ja tarvittaessa tilkka öljyä). Jatka kypsentämistä noin 3 minuuttia. Lisää vielä paprikasuikaleet ja kypsennä muutaman minuutin ajan.
  4. Mausta soijalla, omenaviinietikalla, hunajalla, mustapippurilla, chilillä ja inkiväärillä. Sekoita joukkoon pavunidut ja broilerinsuikaleet. Kuumenna ja tarkista kasvisten kypsyys. Koristele persiljalla. Tarjoa riisin kanssa.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 285 kcal1 190 kJ
  • Proteiinia25,5 g
  • Hiilihydraatteja11,1 g
  • Rasvaa13,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille