• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Chili-mozzarellasalaatti

Chili-mozzarellasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 148 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Halkaise chili ja poista siemenet. Suikaloi se. Kuullota chilisuikaleita miedolla lämmöllä tilkassa oliiviöljyä kunnes ne hieman pehmenevät.
  2. Viipaloi mozzarella ja revi salaatti laakealle vadille. Höylää juustohöylällä kurkusta pitkittäin ohuita viipaleita. Puolita kirsikkatomaatit.
  3. Levitä mozzarellat salaattipedille, ripottele chilit juustojen päälle. Lisää kirsikkatomaatit ja koristele kurkkuviipalerullilla. Viimeistele salaatti basilikalla, oliiviöljyllä ja balsamiviinietikalla. Mausta pippurilla ja suolalla. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 148 kcal618 kJ
  • Proteiinia8,03 g
  • Hiilihydraatteja1,73 g
  • Rasvaa12,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille