Vuohenjuusto-sipulikeitto
Sipulikeitto saa täyteläisen maun vuohenjuustosta. Tarjoa keitto tuoreen leivän kanssa. N. 1,50€/annos.
4 annosta30 - 60 min35,9 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 700gPirkka Luomu sipulia
- 2valkosipulinkynttä
- 1rkloliiviöljyä
- 1 1/2rklPirkka balsamiviinietikkaa
- n. 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 4rklvehnäjauhoja
- 1lkiehuvaa vettä
- 1rkloreganoa
- n. 100gvuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux) tai
- muuta maustettua tuorejuustoa
Pinnalle
- ruohosipulia tai persiljaa hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja viipaloi sipulit. Hienonna valkosipulit. Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä miedossa lämmössä kannen alla noin 10 minuuttia.
- Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi sekoittaen. Anna kiehua kannen alla noin 15 minuuttia.
- Lisää oregano ja tuorejuusto. Ripottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa. Tarjoa lisäksi tuoretta patonkia.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 35,9 kcal150 kJ
- Proteiinia 1,6 g
- Hiilihydraatteja4,07 g
- Rasvaa1,41 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi