Vuohenjuusto-sipulikeitto
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Sipulikeitto saa täyteläisen maun vuohenjuustosta. Tarjoa keitto tuoreen leivän kanssa.
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
700 g | sipulia tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
1 rkl | oliiviöljyä tai |
1 1/2 rkl | tai |
n. 1 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
4 rkl | vehnäjauhoja tai |
1 l | kiehuvaa vettä tai |
1 rkl | oreganoa tai |
n. 100 g | tai tai |
Pinnalle | |
---|---|
ruohosipulia tai persiljaa hienonnettuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 150 kJ / 36 kcal |
Rasva | 2 g |
Hiilihydraatit | 4 g |
Proteiini | 1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Kuori ja viipaloi sipulit. Hienonna valkosipulit. Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä miedossa lämmössä kannen alla noin 10 minuuttia.
Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi sekoittaen. Anna kiehua kannen alla noin 15 minuuttia.
Lisää oregano ja tuorejuusto. Ripottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa. Tarjoa lisäksi tuoretta patonkia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(29 arviota)
- 30 - 60 min4,2(28 arviota)
- 30 - 60 min3,3(10 arviota)
- alle 30 min4,4(26 arviota)
- 30 - 60 min3,9(64 arviota)
- 30 - 60 min3,7(174 arviota)
- 30 - 60 min4,7(21 arviota)
- 30 - 60 min3,9(179 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (31 arviota)