• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vuohenjuusto-sipulikeitto

Sipulikeitto saa täyteläisen maun vuohenjuustosta. Tarjoa keitto tuoreen leivän kanssa. N. 1,50€/annos.
Vuohenjuusto-sipulikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 35,9 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 700gPirkka Luomu sipulia
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1rkloliiviöljyä
    • n. 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 4rklvehnäjauhoja
    • 1lkiehuvaa vettä
    • 1rkloreganoa
    • n. 100gvuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)
    • tai
    • muuta maustettua tuorejuustoa

Pinnalle

    • ruohosipulia tai persiljaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja viipaloi sipulit. Hienonna valkosipulit. Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä miedossa lämmössä kannen alla noin 10 minuuttia.
  2. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi sekoittaen. Anna kiehua kannen alla noin 15 minuuttia.
  3. Lisää oregano ja tuorejuusto. Ripottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa. Tarjoa lisäksi tuoretta patonkia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 35,9 kcal150 kJ
  • Proteiinia1,6 g
  • Hiilihydraatteja4,07 g
  • Rasvaa1,41 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 20 arvostelua