• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Chèvre-possua ja kesäsalaattia

Chèvre-possua ja kesäsalaattia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 90,7 kcal / 100 g

Ainekset

6-8 annosta

Paistamiseen

Salaatti

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin salaatti. Pese perunat hyvin ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Viipaloi perunat hieman jäähtyneenä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. (Voit halutessasi vielä paistaa perunaviipaleet pannulla rasvassa.)
  2. Lohko pestyt omenat. Viipaloi retiisit ja paprika. Kaada salaattisekoitukset vadille ja levitä päälle perunat, omenat, retiisit sekä paprikat.
  3. Nuiji ulkofileeleikkeet halutessasi ohuemmiksi. Viipaloi juusto niin, että jokaiselle leikkeelle tulee 1 viipale. Paista leikkeet pannulla kypsiksi pakkausohjeen mukaan, eli 2-3 minuuttia/puoli. Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla.
  4. Paista juustoviipaleet nopeasti toiselta puolelta pannulla rasvassa ja nosta leikkeiden päälle paistopinta ylöspäin. Nosta juustojen päälle vielä 1-2 paprikarengasta. Tarjoa salaattikastike erikseen.

Tiesitkö että...

Vinkki! Salaattiin sopivat edellisen päivän tähteeksi jääneet perunat.

Ravintosisältö per 100 g

  • 90,7 kcal380 kJ
  • Proteiinia9,64 g
  • Hiilihydraatteja5,26 g
  • Rasvaa3,34 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille