Porsaanfileetaskut
Tarjoa porsaanfileetaskut uusien perunoiden, Pirkka Salsa Mexicana -meksikolaiskastikkeen ja salaatin kanssa.
6 annosta30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- n. 600gporsaan ulkofileetä
- 1/2prk(à 240 g)Pirkka paprikatäytteisiä oliiveja
- 150gemmentalia
- n. 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1/4tlchilijauhetta
- 1tltimjamia
- persiljaa
Valmistus
30 - 60 min- Puhdista filee kalvoista. Leikkaa filee siten, että ensin leikkaat vajaan sentin paksuisen viipaleen lähes pohjaan asti ja seuraavan yhtä paksun viipaleen kokonaan irti. Avaa leikkeet kuin kirja ja nuiji ne ohuiksi muovin sisällä. Ripottele pinnalle suolaa, mustapippuria, chilijauhetta ja timjamia. Valuta oliivit ja halkaise ne. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Jaa oliivit leikkeiden toiselle puolikkaalle, samoin juustoviipaleet. Käännä toinen puolikas täytteiden päälle ja sulje cocktailtikuilla tiiviiksi taskuksi, jotta juusto ei pääse valumaan. Paista taskut muurinpohjapannulla, grillissä tai paistinpannulla liedellä öljy-voiseoksessa. Taskut kypsyvät ja ruskistuvat kauniin värisiksi noin 10 minuutissa kannen alla hauduttaen ja välillä käännellen. Poista cocktailtikut ja koristele persiljalla. Tarjoa uusien perunoiden, Pirkka Salsa Mexicana -meksikolaiskastikkeen ja salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile myös
- yli 60 min4,1(36 arvostelua)
- yli 60 min3,1(20 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(1 arvostelu)
Kommentoi