• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Porsaanfileetaskut

Porsaanfileetaskut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 254 kcal / annos (120g)

Ainekset

6 annosta
    • n. 600gporsaan ulkofileetä
    • 1/2prk(à 240 g)Pirkka paprikatäytteisiä oliiveja
    • 150gemmentaljuustoa
    • n. 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/4tlchilijauhetta
    • 1tltimjamia
    • persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Puhdista filee kalvoista. Leikkaa filee siten, että ensin leikkaat vajaan sentin paksuisen viipaleen lähes pohjaan asti ja seuraavan yhtä paksun viipaleen kokonaan irti. Avaa leikkeet kuin kirja ja nuiji ne ohuiksi muovin sisällä. Ripottele pinnalle suolaa, mustapippuria, chilijauhetta ja timjamia. Valuta oliivit ja halkaise ne. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Jaa oliivit leikkeiden toiselle puolikkaalle, samoin juustoviipaleet. Käännä toinen puolikas täytteiden päälle ja sulje cocktailtikuilla tiiviiksi taskuksi, jotta juusto ei pääse valumaan. Paista taskut muurinpohjapannulla, grillissä tai paistinpannulla liedellä öljy-voiseoksessa. Taskut kypsyvät ja ruskistuvat kauniin värisiksi noin 10 minuutissa kannen alla hauduttaen ja välillä käännellen. Poista cocktailtikut ja koristele persiljalla. Tarjoa uusien perunoiden, Pirkka Salsa Mexicana -meksikolaiskastikkeen ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 254 kcal1 070 kJ
  • Proteiinia28,7 g
  • Hiilihydraatteja1,4 g
  • Rasvaa14,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille